Maisonette Stefanie

Confort pentru întreaga familie

Maisonette Stefanie – locul perfect pentru vacanțe confortabile în Limenas, camere spațioase cu toate dotările, liniște.

Maisonette Stefanie este situată în Limenas, capitala insulei, la doar două minute de centru și la cinci minute de mare.

Vila are un living mare, cu zonă de luat masa și zonă de bucătărie open space, complet utilată, cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde. Pe o scară interioară se ajunge la etajul superior, unde sunt trei dormitoare și două băi. Vila poate găzdui până la 9 persoane.

Vila reprezintă un loc foarte confortabil pentru a găzdui familii numeroase sau grupuri de prieteni.
Oaspeții beneficiază de Wi-Fi gratuit. Este disponibilă parcare.

Veranda este mare, iar grădina imensă este frumos amenajată, cu zonă pentru grătar, pentru momente de relaxare, precum și un loc sigur de joacă pentru copii!

În zona centrală a Capitalei sunt nenumărate taverne, restaurante, magazine, cafenele și locuri unde vă puteți distra și recrea. Iar plajele și locurile pitorești din insulă vă așteaptă să le vizitați.

Maisonette Stefanie este locul ideal pentru vacanțe confortabile și liniștite, pentru dumneavoastră și familia sau prietenii dumneavoastră!

Date de contact Maisonette Stefanie:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … 4d24.71079
https://www.facebook.com/pages/category … 460059281/

Rezervări
email: stefi6_gr@yahoo.gr
Tel.: +30 6947 090 417;  +30 6972 601 428

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală în Limenas, accesul convenabil; - vila complet utilată oferă confort și facilități moderne; - capacitatea mare de cazare, potrivită pentru familii numeroase și grupuri; - spațiile exterioare generoase, cu grădină, grătar și loc de joacă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos