Luuma by the Beach

Relaxare boemă

Luuma by the Beach nu este doar o plajă, este o oază secretă de relaxare, reîncărcare și răsfăț pentru zile perfecte de vacanță.

Luuma by the Beach, o oază de relaxare și ospitalitate, primește cu drag turiștii în căutarea unei experiențe cu totul aparte. Veți fi încântați să descoperiți cocktail-uri excepționale, în timp ce vă bucurați de farmecul ascuns al insulei Thassos, într-o atmosferă relaxantă și boemă.

Noua destinație de relaxare, Luuma by the Beach, se distinge prin amplasarea sa discretă pe plaja Thimonia. Acesta este un colț pitoresc aflat între Mănăstirea Arhanghelul Mihail și Aliki, la 15 km de Potos, 44 km de Limenas și la doar 1,5 km de Giola.

O invitație către aventură, o șansă de a descoperi paradisul ascuns. Așa este Luuma pe insula Thassos! Tânăra familie care deține beach barul vă îndeamnă să vă alăturați lor și să trăiți o bucurie autentică pe malul mării. O experiență captivantă menită să fascineze și să revigoreze simțurile fiecărui vizitator.

Aici esența vieții insulare este sărbătorită într-un mod desăvârșit. O zi perfectă la plajă, relaxare pe șezlongurile confortabile, cu atmosferă boemă și oameni cool. Simțiți nisipul fin sub picioare și lăsați-vă purtați de melodia delicată a valurilor turcoaz, într-un cadru perfect pentru relaxare.

Veți petrece zile memorabile de vacanță pe această plajă puțin aglomerată. Barul frumos amenajat,  are leagăn, perne pe care poți să lenevești la o bere, un cocktail sau la o cafea de specialitate. În plus, veți găsi și un meniu cu feluri delicioase de gustări, salate, aperitive, deserturi.

Prietenii patrupezi sunt bineveniți.

Iar dacă doriți o cazare chiar pe plajă, rezervați unul din cele două mici și confortabile studiouri Luuma.

Luuma Apartments

Barul Luuma nu este doar o plajă, este o oază de relaxare, reîncărcare și răsfăț pentru toate simțurile.

Date de contact Luuma by the Beach:

Localizare: Thimonia
Thimonia
Facebook: LUUMA by the Beach
Tel.: +306973689033

Luuma Apartments

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Thimonia
Direcții

Recomandăm pentru: - cocktail-urile excepționale într-o atmosferă relaxantă; - amplasare într-o zonă pitorească; - distracție și răsfăț la malul mării.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos