Limenaria View Fresh Suites

Confort și priveliște

Limenaria View Fresh Suites, cazare de lux, pe o colină cu livezi de măslini

Limenaria View Fresh Suites sunt situate pe o colină cu livezi de măslini, într-o zonă liniștită, la 700 de metri de plaja Limenaria.

Sunt apartamente superioare și de lux, cu bucătărie utilată, living cu o canapea extensibilă și TV cu ecran plat și o baie privată cu duș.

Sunt patru apartamente pentru patru persoane și două apartamente cu două dormitoare, care pot găzdui până la șase persoane.

Dotări
bucătărie utilată, cu frigider, plită electrică, fierbător
uscător de păr
aer condiționat
WiFi gratuit
balcon
Este disponibilă parcare.
Vila are grădină cu grătar, terasă cu vedere panoramică.

O vacanță petrecută aici adaugă o notă de rafinament și lux sejurului dumneavoastră, oferind o ambianță autentică și o ospitalitate deosebită. Experimentați armonia dintre confortul modern și frumusețea naturii.

Limenaria are plaje frumoase, iar în zona de faleză și pe stradă pietonală găsiți nenumărate taverne tradiționale, restaurante, cofetării. Tot în centru sunt minimarket-uri, brutării, farmacii și magazine cu produse tradiționale sau fashion.

De aici puteți porni în explorarea frumuseților insulei, pentru o vacanță memorabilă. Gazdele sunt foarte ospitaliere și veți primi toate informațiile de care aveți nevoie în organizarea plimbărilor dumneavoastră prin insulă.

Date de contact Limenaria View Fresh Suites:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.5644
Limenaria

Rezervări
E-mail: aris.1900r@gmail.com
Tel.: +30 6944286579

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea pe o colină cu livezi de măslini; - apartamentele de lux, dotate cu facilități moderne; - priveliștea panoramică, terasa și grădina.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos