Lagom House

Confort în tradiționalul sat Panagia

Lagom House, o casă de vacanță confortabilă, în satul de munte Panagia

Lagom House reprezintă o opțiune de cazare în inima idilicului sat Panagia, fiind o locație de vacanță perfectă pentru cei care caută confort și relaxare.

Această locuință confortabilă, cu o suprafață de 90 de metri pătrați, dispune de două dormitoare frumos amenajate – unul cu un pat dublu și celălalt cu două paturi de o persoană. În plus, există un living spațios dotat cu o canapea extensibilă și o bucătărie complet utilată. Casa are o baie modernă cu duș.

Capacitatea de cazare este de maxim 5 persoane.  Facilitățile includ o bucătărie echipată cu frigider, plită și cuptor, o mașină de spălat, un televizor cu ecran plat, conexiune Wi-Fi gratuită, aer condiționat și prosoape și lenjerie de pat.

Localizată la doar 20 de metri distanță de renumite taverne ale satului, Lagom House oferă oportunitatea de a experimenta bucătăria locală într-un mod convenabil și accesibil.

De asemenea, pentru confortul oaspeților, există două locuri de parcare gratuite disponibile, situate la distanțe rezonabile de 20 și, respectiv, 30 de metri de proprietate.

Alegeți Lagom House pentru a vă bucura de o vacanță liniștită și relaxantă în mijlocul frumuseții autentice a satului Panagia. Oferind facilități moderne și o amplasare convenabilă, această casă de vacanță vă va satisface cu siguranță așteptările. Satul de munte Panagia se află la 8 km de capitala Limenas și 4 km de renumita plajă Golden Beach.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Panagia
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093136986083
Instagram: @lagomhouse_thassos

Rezervări
E-mail: fotispantek2397@gmail.com
Telefon: +30 6950449154 WhatsApp/ Viber

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - confort și facilități moderne; - apropierea de localuri renumite pentru experiențe gastronomice autentice; - spațiul generos: locuință de 90 mp; - două locuri de parcare, în apropiere.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos