Krambousa Restaurant

Mai mult decât gustos

Autenticitate thassiană la Restaurantul Krambousa din Skala Potamia. Gusturi tradiționale, chiar pe țărmul mării.

Krambousa este un renumit restaurant, amplasat chiar pe faleza din Skala Potamia – Golden Beach, administrat de o respectabilă familie din Thassos, fondat în anul 1997. Restaurantul poartă numele micuței insule „Krambousa“ pe care o puteți vedea la capătul din dreapta al golfului.

Situat chiar pe malul marii, la doar 5 minute de mers pe jos de centrul stațiunii Skala Potamia, la Restaurantul Krambousa găsiți pește proaspăt și fructe de mare din Marea Egee, aduse zilnic de la piața de pește.

Carnea este întotdeauna proaspătă.
”Doar carnea de cea mai bună calitate este suficient de bună pentru bucătăria Restaurantului Krambousa și oaspeții acestuia.”

Toate produse și ingredientele sunt proaspete și naturale – aici găsiți gusturi regionale și autentice – doar sare grecească, ierburi aromatice proaspete, ulei de măsline de pe insula Thassos, de cea mai înaltă calitate sunt utilizate în prepararea mâncărurilor.
Un vin bun și mâncare delicioasă se potrivesc perfect pentru o seară minunată. Vinuri grecești speciale au fost alese cu grijă pentru masa dvs.

Grupurile sunt bine-venite, de asemenea turiștii care sunt în trecere prin zona Golden Beach. Puteți face rezervări și veți fi servit în orice moment al zilei, la orice oră.

Sloganul “Good in more than just taste! Your meal, our challenge!” subliniază angajamentul față de calitate.

Aici aveți garanția prospețimii – în fiecare zi se aduce și se prepară pește proaspăt, precum și carne bună, ceea ce face posibilă combinarea aperitivelor și a felurilor principale – noul stil grecesc de a vă bucura de o largă varietate de preparate.

Locuri de parcare gratuite sunt disponibile de-a lungul străzilor adiacente.

Atmosfera prietenoasă, mesele situate pe faleză cu priveliște la mare, transformă fiecare vizită într-un moment memorabil. Krambousa, cu garanția prospețimii și bogăția gusturilor thassiene, invită oaspeții să descopere bucuria autentică a gastronomiei grecești la malul mării.

Date de contact Krambousa Restaurant:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/Tavern … 24.7588885
Skala Potamia
Website: http://www.krambousa-taverna.gr/en
Facebook: https://www.facebook.com/Krambousa

Rezervări
E-mail: info@krambousa-taverna.gr
Tel.: +30 2593 062190

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - atmosfera autentică, experiența culinară thassiană remarcabilă; - peștele proaspăt și ingredientele de cea mai înaltă calitate; - locația pitorească pe malul mării; - vinurile grecești alese cu grijă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos