Kobotes Apartments

O vacanță de vis

Vacanțe de vis, la Kobotes Apartments în Skala Potamia. Apartamente spațioase, lux, peisaje uimitoare, la 350 m de Golden Beach

Kobotes Apartments sunt situate în una dintre cele mai cosmopolite zone ale insulei de smarald Thassos, Skala Potamia. La doar 350 de metri se află Chrisi Akti, plaja pitorească cu apele turcoaz și nisip strălucitor, ce face parte din renumita Golden Beach.

Sunt 5 apartamente spațioase cu două camere, decorate cu bun gust și atenție la detalii, fiecare putând găzdui confortabil până la 4 persoane.
Fiecare apartament are un dormitor decorat elegant, cu un pat dublu, un living cu o canapea extensibilă mare, pentru două persoane, o chicinetă complet utilată, cu toate ustensilele necesare și o baie privată cu duș.

Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat și conexiune gratuită la internet wireless.
Majoritatea apartamentelor au nu doar unul, ci două balcoane, pentru a vă bucura cât mai mult posibil de împrejurimile pline de verdeață și de vederea uluitoare a naturii thassiene neatinse.

Copiii dvs. se pot juca în siguranță în grădină, în timp ce vă puteți bucura de liniștea peisajului, în zona din grădină amenajată pentru relaxare.

Apartamentele Kobotes sunt amplasate într-o zonă cu vegetație luxuriantă, într-un mediu natural neatins al insulei care vă va uimi. Descoperiți adevăratul sens al seninătății cu combinația de aer proaspăt, culoarea gri-argintie a crângurilor și frumusețea uimitoare a împrejurimilor zonei. Aici veți găsi condițiile ideale pentru a vă bucura de vacanțe. Experimentați ospitalitatea thassiană și pentru a crea cele mai frumoase amintiri de vară, alături de cei dragi!

Skala Potamia este situată la doar 14 km distanță de Capitală și cel mai mare port al insulei, Limenas. Acolo veți găsi o conexiune cu feribotul la Keramoti care durează doar 35 de minute. Zona Skala Potamia, din partea de est a insulei, atrage în fiecare an mulți turiști datorită mediului său neatins, verde, precum și barurilor de pe plajă, cafenelelor și micilor taverne de lângă mare, care pot satisface chiar și pe cei mai pretențioși dintre vizitatorii insulei.

Date de contact Kobotes Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.7529
Skala Potamia
Website: https://kobotes.com/index.php/en/
Facebook: https://www.facebook.com/dimitriskobotes1999

Rezervări
E-mail: info@kobotes.com
Tel: +30 25930 62286; +30 6948958006; +30 6950353243

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare la doar 350 de metri de plaja Golden Beach; - apartamentele spațioase și elegant decorate; - grădină, grătar, spațiu de joacă; - condițiile ideale pentru relaxare și experiențe memorabile într-un mediu natural.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos