Katerina Villa

O vacanță plăcută, în confort şi linişte

Villa Katerina, la 250 m de centrul orașului Potos, studiouri moderne pentru o vacanță plăcută, în confort şi linişte

Villa Katerina este situată în Potos, într-o zonă liniştită, la aproximativ 250 m de centru și la aproximativ 300 m de plajă. În 3-4 minute de plimbare ajungeți la principalele atracţii din staţiune – taverne, magazine şi faleză.

Clădirea este nouă și bine întreținută, amplasată într-o curte frumoasă și spațioasă.

Vila dispune de șapte studiouri, două triple la parter și cinci la primul etaj (unul cvadruplu, trei duble și unul triplu).

Două studiouri triple sunt situate la parterul înalt și au acces direct la o curte mică, cu grătar și loc de joacă. Sunt ideale pentru familiile cu copii mici și familiile care doresc mai multă intimitate. Toate terasele sunt separate de pereți despărţitori, astfel încât fiecare familie cazată în orice studio să aibă suficientă intimitate. Ambele studiouri sunt identice, au un pat dublu și un pat de o persoană și au fost recent renovate.

Studioul cvadruplu este spațios, cu trei paturi de o persoană și o canapea extensibilă (pentru doi copii), putând găzdui până la cinci persoane.

Fiecare studio are o bucătărie echipată, baie, terasă spațioasă, aer condiționat, TV, uscător de păr, plase pentru țânțari (la ferestre și uși) și internet wireless.

Bucătăria este separată de un perete despărțitor de mică înălţime. Studiourile au între 15 și 20m2, iar mobilierul, dotările de bucătărie și instalațiile sanitare sunt noi și de bună calitate.

Curățenia se face în fiecare zi și schimbarea lenjeriei de pat și a prosoapelor se face la 3-4 zile.

Curtea este spațioasă, cu o mulțime de jucării pentru copii, verdeață și umbră, un grătar mobil și o zonă generoasă amenajată cu mese și scaune.

Vila, având un număr mic de spaţii de cazare, vă oferă linişte şi o atmosferă foarte plăcută, proprietarii sunt discreţi și amabili.

Este disponibilă o parcare privată: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 24.6070292

Animalele de companie sunt binevenite.

Cazați fiind în Villa Katerina, veţi beneficia de toate condițiile pentru o vacanță plăcută, în confort şi linişte!

Date de contact Katerina Villa:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … 5!4d24.607
Potos

Rezervări:
E-mail: villakaterina28@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - liniște și confort; - studiouri bine echipate și moderne; - studiouri ideale pentru familii: loc de joacă, grătar și terase spațioase.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos