Hidden Paradise

Un colț de rai

Hidden Paradise, o casă de vacanță nouă și confortabilă, amenajată cu stil,  chiar în fața mării, cu terasă, jacuzzi și plajă, în Skala Kallirachi

Vila Hidden Paradise este amplasată chiar în fața mării, în satul Skala Kallirachi. Este o cazare nouă, intrată în circuitul turistic în sezonul 2024.

Relaxați-vă în acest ambient calm și amenajat cu stil. Este o casă de vacanță deosebită, confortul, luxul și bunul gust se îmbină cu un rezultat admirabil. Totul este nou și confortabil.

Aici vă puteți bucura de discreție și de relaxarea pe care v-o doriți în vacanță.

Sunt 2 dormitoare, un living room și trei băi. Dormitoarele au câte un pat dublu. In living este amenajată zonă de bucătărie, utilată cu tot ceea ce aveți nevoie. Frigiderul este mare.

In spațiul exterior vă puteți bucura de jacuzzi, de mare și de amenajările de grătar. Este amenajată zonă de relaxare, cu șezlonguri și zonă de luat masa.

Iar marea este chiar în fața vilei.
Aveți o mică plajă privată chiar în fața casei. De pe terasă pășiți direct pe plajă și în mare. Ce poate fi mai frumos?!

Vila poate găzdui confortabil 4 adulți și doi copii.

Alte dotări: aer condiționat, internet, Smart TV, parcare.

Este o cazare ideală pentru relaxare, iar în insula distanțele față de cele mai interesante atracții sunt relativ mici, pentru a ajunge rapid la plaje renumite, obiective turistice, site-urilor istorice și în alte locuri faimoase pentru peisajele lor.

Vă așteaptă un colț de rai, unde vă puteți bucura de mare, de muzica valurilor și de apusuri incredibile. O cazare deosebită, care vă asigură tot confortul, fiind totodată în natură, imediat lângă mare.

Date de contact Hidden Paradise:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/hjkwZiev8vxaEMvK8
Skala Kallirachi

Rezervări
Email: villathassos55@gmail.com
Telefon: +30 6976 819 279, apel, Viber, WhatsApp

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - plajă privată direct în fața casei; - relaxare în jacuzzi cu vedere la mare; - amenajări moderne, confortabile și de lux; - discreție și intimitate în vacanță.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos