Green Island Residence

Confort și relaxare, lângă Golden Beach

Green Island Residence, cazare de lux în Skala Potamia, în apropiere de Golden Beach. Confort, dotări moderne și ambianță primitoare

Green Island Residence se află în Skala Potamia, frumosul sat de pe malul mării, de aici ajungând după doar o scurtă plimbare, de câteva minute,  la renumita plajă Golden Beach. Deși este situată în apropiere de principalele atracții ale stațiunii, zona este liniștită și verde.

Proprietatea dispune de un apartament și două maisonette, fiecare având două dormitoare și capacitate de cazare pentru până la 6 persoane.

Printre dotări se numără aer condiționat, încălzire, televiziune, bucătărie complet utilată, baie privată, uscător de păr, plase la ferestre, balcon/verandă, Wi-Fi gratuit, grădină, grătar și parcare.

Cazarea oferă un ambient primitor, fiind numită adesea “casa din Paradis”.

În imediata apropiere, oaspeții pot explora plaje cu nisip fin și apă cristalină, trasee montane ce duc către natura sălbatică și panorame uimitoare. De asemenea, se pot bucura de o varietate de taverne și restaurante tradiționale de-a lungul malului mării, găsind și facilități precum supermarketuri, brutării, magazine, servicii de închiriere auto și motociclete, baruri pe plajă și opțiuni de viață nocturnă.

Green Island Residence este alegerea ideală pentru cei ce caută confort, facilități moderne și o locație cu acces ușor la atracțiile locale.

Date de contact Green Island Residence:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75625
Skala Potamia
Website: https://www.greenisland.gr
Facebook: https://www.facebook.com/GreenIsland-R … 491725969/

Rezervări
E-mail: info@greenisland.gr
Tel.: +30 6940981213

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - zonă verde, aproape de plaja Golden Beach; - confort, dotări moderne; - acces facil la atracțiile locale.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos