Gkouma’s Bakery

Proaspăt și bun

Gkouma’s Bakery din Potos, patiserie, brutărie și cofetărie cu produse zilnic proaspete și gustoase.

Gkouma’s Bakery este o renumită patiserie – brutărie deschisă în anul 1963, situată în Potos, pe strada pietonală, care coboară din șosea spre plajă.

De 60 de ani, tradiția preparării produselor de patiserie, de panificație și a dulciurilor a fost transmisă continuu, din generație în generație.

Aici găsiți produse de patiserie, cofetărie și brutărie zilnic proaspete.

Pentru că o vacanță în Thassos înseamnă și gusturile autentice, tradiționale, începeți-vă ziua cu o plăcintă sau o pâine caldă la micul dejun!
Pentru la plajă vă puteți lua o gustare bună la pachet. Iar pe tot parcursul zilei vă puteți răsfăța cu o înghețată sau o prăjitură tradițională.
Iar seara, merge o plăcintă caldă la o bere rece!

Cele mai bune ingrediente, rețete tradiționale – puteți lua pentru acasă plăcinte și prăjituri sau vă puteți răcori cu o înghețată de casă, la o masă pe terasă.

Pentru zile speciale vă puteți alege tortul dintr-o gamă variată de produse atractive sau vă puteți comanda – cu câteva zile înainte, exact totul pe care îl doriți pentru dumneavoastră sau cei dragi.

Date de contact Gkouma’s Bakery:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60688
Potos
Facebook: https://www.facebook.com/gkoumasbakery
Instagram: https://www.instagram.com/gkoumasbakery/

Comenzi
Tel.: +30 2593051335

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - sortimentele bogate de dulciuri și patiserie de calitate; - experiența îndelungată și renumele în comunitatea locală; - ingredientele premium și rețetele tradiționale, pentru plăceri gastronomice autentice. - terasa umbroasă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos