Gatos Fish Tavern

Pește proaspăt, fructe de mare - o experiență grecească autentică.

Gatos Fish Tavern din Skala Potamia, lângă plajă, locul ideal pentru cei care preferă peștele proaspăt, fructele de mare și mâncare tradițională grecească autentică

Gatos Fish Tavern se află în stațiunea Skala Potamia, amplasată central, în zona plajei.

Este un local ideal pentru cei care iubesc peștele proaspăt și fructele de mare și caută o experiență grecească autentică.

Aici găsiți pește proaspăt – captura zilei, pe care vi-l alegeți din vitrina cu gheață și vi se prepară la comandă, exact cum îl preferați.

Fructele de mare sunt pregătite foarte bine, într-o gamă variată.

Carnea este proaspătă și toate ingredientele sunt locale, de cea mai bună calitate.

Într-o ambianță plăcută, cu terasă umbrită, chiar lângă plajă, puteți să alegeți dintr-un meniu variat: mâncare tradițională, pește și fructe de mare proaspete, aperitive și salate – exact
ceea ce va place pentru un prânz bun sau o seară de neuitat!

Mâncare gătită – tradițională, salate, desert – totul bun, servit cu respect, de către oameni ospitalieri! Un vin bun, bere sau tradiționalele retsina, ouzo sau tzipouro însoțesc o masă gustoasă.

Începând de la prânz și continuând până târziu în noapte, localul promite o experiență memorabilă, iar priveliștea mării asigură un decor plăcut.

Este un loc ideal pentru o masă cu întreaga familie, un prânz chiar lângă plajă, o cină relaxantă la malul mării sau pentru o masă cu grupul dumneavoastră de prieteni. Încercați gusturile autentice și sigur veți mai reveni!

Date de contact Gatos Fish Tavern:

Rezervări
Telefon: +30 6981544591

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - pește proaspăt, gătit la comandă, exact cum îl preferați, fructe de mare; - ambianță plăcută, terasă umbrită, lângă plajă; - experiență autentică grecească, cu mâncare tradițională și ingrediente locale.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos