Elia Restaurant by Blue View Hotel

Rafinament la malul mării

Rafinament și ospitalitate, la Elia Restaurant din Limenaria,  la malul mării, cu preparate mediteraneene autentice și o experiență gastronomică deosebită

Elia Restaurant by Blue View Hotel este amplasat chiar în grădina hotelului BLUE VIEW, resort modern și luxos, situat spre capătul plajei stațiunii Limenaria. La doar câțiva pași de centru și chiar în fața mării, oaspeții vor fi întimpinați cu o ospitalitate unică.

Oaspeții se pot delecta cu preparate mediteraneene autentice, personalizate cu „nuanțe” internaționale.
”Ne pregătim mâncărurile zilnic cu grijă și dragoste pentru mâncare de calitate!”

O experiență modernă, gastronomică, însoțită de muzica valurilor mării.

Începeți masa în bucătărie – și urmăriți-vă prânzul, cina sau cina pregătite la comandă, din cele mai proaspete ingrediente!

Un pionier în domeniul gastronomiei, restaurantul oferă numeroase opțiuni cu elemente din bucătăria internațională și grecească.

”Cuvintele care rezumă atmosfera și filosofia noastră sunt eleganță, autenticitate și estetică. Prezentarea preparatelor este plăcută ochiului. În preparatele noastre folosim cele mai proaspete și de cea mai bună calitate ingrediente.

În plus, vă puteți bucura de vinurile din soiul Assyrtiko produse de familia noastră în Larissa. Cu pasiune, dragoste și entuziasm pentru cramă, oamenii cramei produc vin cu personalitate, ideal pentru cei mai pretențioși iubitori de vin.”

Bucurați-vă de arome gourmet creative, care îmbină tot ce este mai bun din roadele verii, la restaurantul Elia Restaurant by Blue View Hotel.

Blue View Hotel

Date de contact Elia Restaurant:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … 4d24.56578
Limenaria
Website: https://blueview-thassos.gr/en/our-facilities
Facebook: https://www.facebook.com/eliabyblueview

Rezervări
Tel.: +30 6973531644 WhatsApp, Viber

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea în grădina luxuriantă a hotelului Blue View, pe țărmul mării; - experiențe culinare mediteraneene autentice, cu influențe internaționale; - experiența culinară unică.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos