El Mare Apartments

Lux și relaxare 80 m de mare

El Mare Apartments – o cazare de lux în Limenaria, la 80 m de plajă, cu vedere panoramică la Marea Egee.

Complexul de apartamente El Mare din Limenaria se situează la doar 80 de metri de plaja din Limenaria și la 500 de metri de centrul orașului. Acesta oferă o priveliște panoramică splendidă către Marea Egee. Complexul dispune de patru apartamente de lux, fiecare caracterizat prin decor distinct.

Apartamentul  Votsalo, cu o suprafață de 35 de metri pătrați, cuprinde o cameră cu un pat dublu și o canapea. Acesta poate găzdui confortabil doi adulți și un copil.

Apartamentul Thalassa, cu o suprafață de 45 de metri pătrați, dispune de două camere – un dormitor separat și o cameră de zi spațioasă, dotată cu o canapea de colț. Acesta oferă o vedere minunată la mare. Capacitatea sa de cazare este de doi adulți în dormitor și doi copii în camera de zi. Există posibilitatea adăugării unui pat suplimentar.

Apartamentul Ammos, tot cu o suprafață de 45 de metri pătrați, oferă două camere distincte, un dormitor și o cameră de zi generoasă, echipată cu canapea de colț și cu priveliște la mare. Capacitatea sa de cazare este similară cu cea a apartamentului Thalassa.

Apartamentul Kyma, reprezintă o opțiune spațioasă cu o cameră, dispunând de un pat dublu și o canapea, găzduind confortabil doi adulți și un copil.

Toate aceste unități locative beneficiază de sistem self-catering, spații generoase, aer condiționat, chicinetă complet echipată, televizor și acces gratuit la Wi-Fi.

Bucurați-vă de vacanțe simțindu-vă ca acasă, deși departe de casă și lăsați simțurile să vă ducă departe …

Date de contact El Mare Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.5663
Limenaria
Website: http://www.elmareapartments.gr/en/

Rezervări
E-mail: info@elmareapartments.gr
Tel: +30 25930 53053, +30 6944 346 042

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea panoramică către Marea Egee; - apartamentele luxoase cu decor distinct pentru experiență personalizată; - plajă la doar 80 de metri.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos