Edem Villa

Confort și relaxare

Villa Edem din Limenas – confort și relaxare. Piscină și o minunată grădină.

Villa Edem, din Limenas, Thassos,  vă oferă confort și servicii de calitate, făcând şederea în insula Thassos o experiență de neuitat!

Gazdele primitoare vă întâmpină cu bucurie, oferindu-vă o ședere confortabilă și servicii de înaltă calitate. Experiența dumneavoastră în insula Thassos va deveni cu siguranță un moment de neuitat!

Vila Edem vă pune la dispoziție o varietate de studiouri, ideale pentru două, trei și patru persoane, complet echipate și confortabile. Bucătăria bine utilată, baia cu duș, televiziunea prin cablu, accesul gratuit la internet, aerul condiționat, seiful și micul dejun inclus sunt doar câteva dintre facilitățile de care vă veți bucura.

Piscina, aflată în mijlocul unei grădini frumoase și îngrijite, creează un cadru perfect pentru relaxare și distracție.

La Pool Bar vă invităm să savurați micul dejun într-un mod relaxant și să vă bucurați de varietatea de cocteiluri reci, băuturi răcoritoare,  înghețată și gustări delicioase. Atmosfera prietenoasă și relaxantă vă așteaptă cu brațele deschise, pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

De aici aveți oportunitatea de a explora minunata insulă Thassos și de a vă bucura de plajele sale spectaculoase. Gadza dvs. este mereu disponibilă să vă ofere asistență, asigurându-se că vă bucurați de frumusețile acestei destinații magnifice. Rezervați acum pentru  un sejur de neuitat la Villa Edem din Limenas, Thassos!

Date de contact Villa Edem:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.70593
Limenas
Website: https://www.villaedem.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/villaedem.thassos/

Rezervări
E-mail: info@villaedem.gr / villaedem.thassos@gmail.com
Tel: +30 2593023376 / +30 6945 76 76 76.

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - confort și calitate; - studiouri complet echipate, mic dejun inclus; - relaxarea în natură: piscina în grădina frumoasă, locul perfect pentru odihnă; - ospitalitate excelentă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos