Dimitris Villa

Confort, eleganță, relaxare

Dimitris Villa din Potos, cazare confortabilă, cu toate dotările, la 450 m de plajă

Dimitris Villa este situată în Potos, într-o zonă frumoasă, înconjurată de copaci, la 450 m de plajă.

Este un complex format din două garsoniere, două apartamente și o maisonette. Toate opțiunile de cazare sunt concepute cu atenție la detalii și sunt dotate cu facilitățile esențiale pentru a asigura oaspeților un sejur relaxant și plăcut.

Studio dublu: 24 m2, un pat, o baie, 2 persoane

Studioul dublu este decorat elegant și poate găzdui până la doi oaspeți. Este ideal pentru cuplurile care doresc să se bucure de o vacanță romantică. Are un pat dublu confortabil, un dulap, o zonă mică de bucătărie și o baie modernă cu cabină de duș.  Are acces direct la o curte mobilată unde vă puteți bucura de momente de relaxare.

Studio triplu Deluxe: 25 m2, 2 paturi, o baie, 3 persoane

Studioul triplu de lux are un design modern elegant și este ideal pentru familii sau prieteni, deoarece poate găzdui până la trei persoane. Are un pat dublu, un pat de o persoană, un dulap, o zonă mică de bucătărie și o baie modernă cu cabină de duș. Este dotat cu toate facilitățile esențiale pentru a asigura oaspeților un sejur plăcut. Are acces direct la o curte mobilată unde vă puteți bucura de momente de relaxare.

Qvadrupla – Apartament studio: 27 m2, 3 paturi, o baie, 4 persoane

Apartamentul studio spațios și decorat elegant este ideal pentru familii sau prieteni, deoarece poate găzdui până la patru persoane. Are un pat dublu, două paturi de o persoană, o mică zonă de bucătărie unde vă puteți pregăti mesele sau cafeaua și o baie modernă cu cabină de duș.  Are acces direct la o curte mobilată unde vă puteți bucura de momente de relaxare.

Qvadruplă – Apartament Deluxe: 29 m2, 3 paturi, o baie, 4 persoane

Proiectat atent, cu mobilier modern și cu toate facilitățile necesare, apartamentul de lux vă va face să vă bucurați de o vacanță de vară relaxantă. Poate găzdui până la 4 persoane pentru un sejur confortabil. Apartamentul are un pat dublu, două paturi de o persoană, o mică zonă de bucătărie unde vă puteți pregăti mesele sau cafeaua și o baie modernă cu cabină de duș. Are acces direct la o curte mobilată unde vă puteți bucura de momente de relaxare.

Maisonette: 40 m2, 2 paturi, o baie, 4 persoane

Este o cazare elegantă, dotată cu toate facilitățile esențiale pentru a asigura oaspeților un sejur plăcut. Este ideală pentru familii sau prieteni – doi oaspeți pot dormi în patul dublu, unul în patul de o persoană iar încă unul poate folosi canapeaua extensibilă disponibilă. La parter este un frumos living, cu acces direct în curtea mobilată și o bucătărie unde vă puteți pregăti mesele sau cafeaua. Baia este modernă și are o cabină de duș. Urcând scările, la etaj veți găsi un pat dublu.

Facilități
Balcon / Terasă
Articole de toaletă pentru baie
Mașină de cafea
Bucătărie utilata
Televizor cu ecran plat
Wi-Fi gratuit
Uscător de păr
Fierbător
Frigider
Prosoape și lenjerie de pat
WiFi gratuit disponibil în spațiile interioare și exterioare
Parcare gratuită
Curte cu grătar.

Bucurați-vă de o experiență de lux! La mică distanță de proprietate puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru vacanța dumneavoastră, inclusiv plaje, magazine și restaurante. Faceți rezervarea direct la proprietate și obțineți cele mai bune tarife și oferte disponibile.

Date de contact Dimitris Villa:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.61028
Potos
Website: https://villadimitris.gr/

Rezervări
E-mail: info@villadimitris.gr
Tel.: +306946486722

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare la 450 m de plajă; - cazarea confortabilă; - opțiunile variate pentru toate preferințele; - acces direct la curtea cu zonă de relaxare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos