Celeste Golden Beach

Confort în mijlocul naturii, priveliște panoramică la mare

Celeste Golden Beach oferă cazare confortabilă și relaxare, într-un decor pitoresc, la 350 m de plajă. Dotări complete, priveliște spectaculoasă, în mijlocul naturii.

Complexul Celeste Golden Beach, amplasat în Skala Panagia, la 350 m de renumita plajă Golden Beach, oferă o priveliște spectaculoasă spre întregul golf.

Unitatea de cazare are 8 studiouri, situate 4 la parter și 4 la etaj.

Studiourile spațioase cu vedere la mare, de 30 m2,  dispun de un pat dublu și unul de o persoană, chicinetă și baie cu duș. Pot găzdui până la 3 persoane. Dotările includ dulap, aer condiționat, balcon cu vedere la mare, prosoape de plajă, papuci, seif, Wi-Fi. Curățenia se face zilnic iar prosoapele și lenjeria de pat sunt schimbate la două zile.

Studiourile de familie cu vedere la mare, de 35 m2,  dispun de un pat dublu și două paturi de o persoană, chicinetă și baie cu duș. Pot găzdui până la 4 persoane. Dotările includ dulap, aer condiționat, balcon cu vedere la mare, prosoape de plajă, papuci, seif, Wi-Fi. Curățenia se face zilnic, iar prosoapele și lenjeria de pat sunt schimbate la două zile.

Pătuț pentru copii este disponibil la cerere.

Grădina mare și frumos amenajată este dotată cu o bucătărie în aer liber cu grătar, mese și ustensile.

Este disponibilă parcare privată.

Proprietatea este înconjurată de natură, verdeață și livezi de măslini, situându-se în afara centrului satului, la doar 400 m distanță de centru. Aceasta este suficient de departe de aglomerație și trafic intens, fiind ideală pentru relaxare și reconectare cu natura.

Date de contact Celeste Golden Beach Complex:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … 4d24.76634
Golden Beach, Skala Panagia
Website: https://celestegoldenbeach.com/
Facebook: https://www.facebook.com/celestegoldenbeach/

Rezervări:
E-mail: celestethassos@gmail.com
Telefon: +30 698 270 3791

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea la 350 m de Golden Beach; - spații confortabile; - priveliște panoramică: vedere spectaculoasă către întregul golf Golden Beach. - grădină, grătar, parcare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos