Cafe Pizza Rafaila

Pizza autentică savuroasă

Descoperiți o pizza autentică la Cafe Pizza Rafaila din centrul  satului Theologos. Un loc renumit, oferind o îmbinare armonioasă a tradiției arhitecturale cu gusturile contemporane.

Cafe Pizza Rafaila este situată în zona centrală a satului Theologos, pe partea stângă a drumului ce străbate satul. Aveți poftă de o pizza autentică savuroasă?

O descriere “de suflet”, făcută de către proprietari:

Din anul 1988, „Cafe-Pizza Rafaila” este un sinonim al calității, într-un mediu curat, cald și prietenos. Chiar în centrul satului Theologos, într-o clădire construită în jurul anului 1800, în armonie cu vechea tradiție a insulei, la noi se servește nu numai pizza artizanală – realizată cu dragoste și „meraki” – ci și o bogată varietate de atent selecționate băuturi, sandvișuri și dulciuri.

Aromele unei crame bune se amestecă cu aromele boabelor de cafea proaspăt măcinate, într-o plăcută ambianță de muzică populară greacă.”

Bucurați-vă de o binemeritată pauză în timpul turul dumneavoastră prin sat și întâlniți caracterul autentic al tradiționalului sat Theologos, în zâmbetul proprietarilor!

O vizită la acest local nu este doar o experiență culinară, ci și o călătorie în timp. Clădirea păstrează farmecul secolului al XIX-lea și a devenit o destinație apreciată atât de localnici, cât și de vizitatorii din întreaga lume. Proprietarul, Dimitris, împreună cu soția sa, Maria, vă vor împărtăși povești fascinante despre istoria insulei și oamenii ei.

O combinație perfectă între tradiție, pasiune și savoare, vă așteaptă  în plimbarea dumneavoastră prin pitorescul sat Theologos.

Date de contact pentru Cafe Pizza Rafaila:

Localitate: Theologos
Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.69306

Rezervări:
Telefon: +30 2593 031 160

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theologos
Direcții

Recomandăm pentru: - pizza făcută în casă, coaptă la cuptor cu lemne; - locul aparte, încărcat cu istorie, cu un design interior tradițional; - cafeaua și înghețata, excelente; - spațiul intim și terasa, unde puteți savura o băutură revigorantă ori un pahar cu vin.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos