B&D Luxury Suites

Ceva deosebit

B&D Luxury Suites, hotel boutique în Skala Potamia, la 3 minute de Golden Beach. Apartamente luxoase, design exclusivist, piscină și priveliști spectaculoase

B&D Luxury Suites este un nou hotel tip boutique, complet proiectat pentru a vă satisface așteptările pentru o vacanță relaxantă, într-o zonă liniștită din Skala Potamia, la doar 3 minute de mers pe jos de Golden Beach.
Este un complex nou-nouț, cu 12 apartamente de lux, cu design impecabil, la 200 m de plajă.
”Este una dintre cele mai exclusiviste alegeri pe care le puteți face, o cazare ideală pentru cupluri și familii.”
Sunt două tipuri de apartamente: Deluxe Suite și Deluxe Family Suite, decorate într-o gamă de culori calde, creând un ambient confortabil și modern, cu multă lumină naturală.
Dotări: aer condiționat, conexiune la internet de mare viteză, TV cu ecran plat, seif, baie privată, balcon sau terasă. Toate unitățile de cazare au o bucătărie complet utilată, Nespresso.

Vă puteți relaxa la piscină, în grădină sau la terasă.

Bucurați-vă de priveliști uluitoare ale munților, de o priveliște spectaculoasă care vă întâmpină dimineața sau în timp ce vă bucurați de înotul în piscina de lux.

Mesajul gazdelor: ”De zeci de ani proiectăm clădiri cu arhitectura la cel mai înalt nivel. Următorul nostru pas a fost să aplicăm toate cunoștințele noastre într-un hotel de tip boutique. Suntem experți cu experiență în proprietăți și am decis să construim primul nostru hotel tip boutique, pentru a răspunde așteptărilor dumneavoastră. Camerele sunt integral proiectate spre a vă oferi o casă departe de casă, cu cel mai bun confort și atenție la detalii. Este datoria noastră să vă înțelegem nevoile, astfel încât să aveți o vacanță fără griji în care să vă puteți relaxa pe deplin. Vă stăm la dispoziție 24/7 pentru orice serviciu personalizat de care ați putea avea nevoie.”

După o plimbare de 3 minute ajungeți pe plaja din Skala Potamia. Aici veți găsi un golf cu kilometri de plajă cu nisip fin, intrare lină în apă și mare cristalină pentru înot. Vă puteți plimba serile pe faleza cu o varietate de taverne tradiționale grecești. Cel mai apropiat supermarket se află la 150 de metri. Dacă doriți să evadați din liniștea din Skala Potamia, viața de noapte agitată vă așteaptă în Limenas, capitala insulei, la 15 minute de mers cu mașina de portul Thassos (13 km).

Date de contact B&D Luxury Suites:

Rezervări
Telefon: +30 698 750 6047
+30 698 642 1428

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - design unic, lux și eleganță - 12 apartamente moderne și confortabile; - relaxare - piscină, grădină și terasă cu priveliște spectaculoasă la munți; - amplasare la 200 m de plajă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos