Athos Restaurant

Pizza preparată de Pizza Maestro

Athos Restaurant  vă așteaptă cu preparate gustoase, pizza autentică, fructe de mare, paste, chiar la malul mării, pe faleză, în Skala Potamia.

Athos Restaurant vă oferă preparate gustoase, de cea mai bună calitate, într-o ambianță marină. Pizzeria este cunoscută pentru rețetele autentice, ingredientele proaspete și serviciul excelent. Paste și pizza sunt preparate pe loc. Este situat în Skala Potamia, chiar pe faleză, lângă plajă.

Proprietarul Panos prepară pizza din 1974, este Pizza Maestro și creează pizza de la zero – da, face aluatul chiar în fața ochilor clienților!

Puteți alege din 30 de tipuri diferite de pizza sau vă puteți decide singuri combinația favorită.

În meniu sunt și ale preparate mult apreciate la un prânz sau o cină la malul mării. Puteți alege pește sau fructe de mare, salate și multe altele.

Alte specialități servite: o gamă largă de paste, salate, miel și alte tipuri de carne, gyros la farfurie, porții pentru copii, supe, pește proaspăt și fructe de mare proaspete, opțiuni vegetariene, vin și băuturi, deserturi, cafele.

Opțiunea de a sta pe șezlonguri pe plajă este disponibilă.

Restaurantul are o terasă și mese amplasate chiar pe faleză, iar servirea foarte rapidă.

Proprietarii sunt în permanență la fața locului și sunt preocupați ca să vă asigure o masă și o ambianță memorabilă, astfel încât să reveniți cu plăcere!

Se pot da comenzi telefonic.
Este disponibil serviciul Take away.

Γεια Σου!

Date de contact Athos Restaurant:

Skala Potamia
Comenzi la telefon: +30 2593 062222

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - pizza artizanală creată de un renumit Pizza Maestro, cu experiență din 1974; - 30 de tipuri de pizza sau combinații personalizate; - amplasare pe faleză, lângă plajă, ambianță marină perfectă; - gama variată de preparate, inclusiv opțiuni vegetariene și deserturi.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos