AquaPark Maries

Distrați-vă în siguranță!

AquaPark Maries oferă distracție inedită pentru toate vârstele, într-un mediu sigur și unic. Descoperiți relaxarea și aventura într-un peisaj captivant

AquaPark Maries reprezintă prima destinație de acest gen în estul Macedoniei și Tracia. Situat pe plaja Platana, din pitorescul sat Skala Maries, acesta oferă o experiență inedită de recreere pentru toate vârstele, redefinind conceptul de distracție și relaxare. Cu facilități premium și un ambient prietenos, transformă fiecare moment într-o experiență memorabilă.

De la cei mai mici membri ai familiei până la cei cu experiență, toți vizitatorii se vor bucura de momente de relaxare și bucurie pe plajă. Loc ideal pentru petrecerea timpului liber alături de cei dragi, acesta oferă o varietate extinsă de activități și zone special amenajate pentru alergat și sărituri, toate sub atenta supraveghere a salvamarilor experimentați.

Opțiune de top pentru ore nesfârșite de divertisment într-un mediu sigur și unic. Descoperiți plăcerea jocului și a relaxării într-un cadru ce promovează distracția într-un mod responsabil și captivant, transformând fiecare zi petrecută aici într-o poveste nespus de frumoasă și memorabilă. Alegeți AquaPark Maries pentru a vă îmbogăți viața cu momente de bucurie și aventură într-un paradis marin!

Detalii de contact:

Localizare: Skala Maries
Website: https://theaquaparkmaries.gr/
Facebook: The AquaPark Maries

Informații și rezervări
E-mail: teocozio1@gmail.com
Tel.: Theodoros +306973797605; Nikos +306948308954

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - experiența inedită: parcul oferă distracție unică pentru toate vârstele, inovație recreativă; - varitate: atracții diverse, pentru toți; - siguranță, facilități premium și distracție garantată.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos