Aliki Houses Beach Residence

Confort la malul mării, pe plaja din Aliki

Aliki Houses Beach Residence, cazare confortabilă, chiar pe plajă, în Aliki

Casele de vacanță Aliki Houses Beach Residence sunt situate în renumita peninsulă Aliki, chiar pe malul mării, într-un cadru exotic, înconjurat de natură.

Aliki Houses Beach Residence vă oferă trei case de piatră complet mobilate. Toate sunt echipate cu toate facilitățile necesare pentru o ședere confortabilă.

Casa 1, amplasată pe malul mării (60 mp), poate găzdui până la 6 persoane și oferă o priveliște unică către mare. Dispune de un dormitor separat cu baie privată și o cameră de zi, o bucătărie complet utilată și o altă baie.

Casa 2, situată pe malul mării (60 mp), poate găzdui până la 6 persoane, având, de asemenea, vedere la mare. Beneficiază de un dormitor separat cu baie privată și o cameră de zi, o bucătărie bine utilată și o altă baie.

Casa cu vedere la grădină (35 mp) poate găzdui până la 4 persoane și oferă o panoramă asupra naturii răcoroase din jur. Este un studio cu un pat dublu și o canapea extensibilă, dispunând de o zonă de bucătărie și baie.

Alte facilități includ Wi-Fi, aer condiționat, TV, bucătărie complet echipată, șemineu, mașină de spălat, uscător de păr, grătar și grădină. Parcarea este asigurată pentru toți oaspeții.

Zona Aliki se remarcă prin frumusețea sa și situl arheologic unic, cu ruinele de marmură ale portului antic.

Aliki dispune de două plaje, una care este foarte animată datorită beach barurilor și tavernelor de pe mal, iar cealaltă care este extrem de liniștită. În proximitate se găsesc plaje bine organizate, taverne, rulote – cantine și un minimarket.

Date de contact Aliki Houses Beach Residence:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.74111
Aliki
Website: https://www.aliki-thassos.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Aliki-Houses-B … 9034653224
Tiktok : @alikihouses

Rezervări
E-mail: info@aliki-thassos.com
Tel.: +30 698 012 5799

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aliki
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea la malul mării: priveliște unică spre mare; - confort: case de piatră complet mobilate pentru o ședere relaxantă; - facilități: Wi-Fi, aer condiționat, grătar și parcare asigurată.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos