Traditional Fishing Trips

Haideți la pescuit pe mare!

Traditional Fishing Trips organizează excursii pe mare, cu plecare din Portul Nou Limenaria. Distracție, confort și experiențe marine captivante. Rezervați acum pentru aventura perfectă în lumea pescuitului.

Sunteți pasionați de pescuit sau doriți să vă inițiați în tainele acestui sport? Traditional Fishing Trips din Portul Nou Limenaria organizează excursii pe mare, pentru pescuit.

Excursiile se organizează dimineața, de la 09:00 – 12:30 și seara, de la 17:00 – 20:30. Astfel se oferă turiștilor flexibilitate în alegerea momentului potrivit pentru experiența lor de pescuit. Puteți alege zi de pescuit homar, zi de pescuit pește roșu și zi de pescuit la undiță.

Barca are capacitatea de 10 persoane și vă sunt oferite ustensile de pescuit și momeala, precum și cafea și suc.

Rezervările pot fi efectuate telefonic sau la chioșcul de bilete din Portul Nou al Limenariei, cu condiția plății în avans a unei sume fixe pentru a garanta locul.

Bărci de agrement, pentru cei interesați să navigheze pe mare în mod independent, se pot închiria tot de aici.

Dumneavoastră conduceți barca, nu este necesar permis de navigație. Ambarcațiunile sunt noi,  iar personalul vă va face instructajul și vă va oferi toate informațiile, pentru o plimbare plăcută pe mare, în deplină siguranță. În Portul Nou Limenaria este locul de întâlnire și pentru această opțiune de recreere, doamna Bili și echipa așteptându-i cu brațele deschise pe cei dornici de aventură pe valuri.

Planificați-vă în vacanță o ieșire pe mare,  cu prietenii sau cu familia, în apele azurii ale mării Egee – locul în care vă puteți simți liber, locul în care veți simți ca trăiți!

Sunteți  dornici de o partida de pescuit pe cinste? Rezervați-vă călătoria pe mare cu Traditional Fishing Trips din Portul Nou Limenaria, specializați în organizarea de excursii de pescuit, pentru momente captivante pe apele Mării Egee.

Date de contact Traditional Fishing Trips:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57506
Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/bilitrifonova.bili
Tel.: +30 6981318393 Villi

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - diversitatea excursiilor: pescuit homar, pește roșu sau la undiță; - barcă confortabilă, cu o capacitate de 10 persoane; - confort asigurat: ustensile, momeală, cafea și suc oferite participanților; - flexibilitate în programare: excursii dimineața și seara.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos