To Palio Klisma Seaside Restaurant

Totul proaspăt și bun, la malul mării

To Palio Klisma Seaside Restaurant cu specific pescăresc, chiar pe țărmul mării, în zona Skala Kallirachi, vă oferă specialități tradiționale grecești, pește și fructe de mare proaspete. Experiență culinară de neuitat într-un decor marin.

Seaside Restaurant To Palio Klisma, cu specific pescăresc, este amplasat chiar pe țărmul mării, în apropiere de satul de coastă Skala Kallirahi.

Este un loc deosebit, cadrul natural special fiind completat în mod fericit de o atmosferă tradițională. Să adăugăm că este o afacere de familie, care se transmite din generație în generație.

Aici oaspeții se pot bucura de mâncăruri gustoase – specialități tradiționale grecești, aperitive, fructe de mare, mâncare gătită și preparate la grătar.

Mesele sunt poziționate chiar pe țărm, într- o zonă în care plaja neamenajată, cu frumusețea naturală nealterată, se întinde pe kilometri întregi.

Începând de la prânz și continuând până târziu în noapte, localul promite o experiență memorabilă, iar priveliștea panoramică asupra mării asigură un decor irezistibil.

Este un loc plăcut pentru o masa  cu întreaga familie, o cină romantică la malul mării sau pentru o masă cu grupul dumneavoastră de prieteni. Încercați gusturile autentice și sigur veți mai reveni!

Accesul se face ușor, din șoseaua principală care înconjoară insula. Localul se vede din stradă, pe partea cu marea.
Restaurantul are parcare, ceea ce reprezintă un mare avantaj.

Poftiți la masă! Kali orexi!

Date de contact pentru Seaside Restaurant To Palio Klisma:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/Vi1kf6TrxErJtMXB7
Skala Kallirachi
Facebook: https://www.facebook.com/topalioklisma/

Rezervări
Email: rafo_diavata@yahoo.com
Tel.: +30 2593091213

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea chiar pe malul mării, într-o zonă liniștită; - pește proaspăt și fructe de mare perfect preparate; - feluri de mâncare gătite după rețete tradiționale grecești; - acces facil, de la strada principală, parcare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos