Starbarks Pet-Shop

Pentru un animal de companie sătul, curat și frumos.

Starbarks Pet-Shop din Limenas – de la hrană, accesorii și jucării, până la produse și servicii pentru îngrijire, pentru animale de companie

Starbarks Pet-Shop este  un magazin cu articole pentru animale de companie și servicii pentru îngrijirea animăluţului dumneavoastră. Magazinul este situat în Capitala Limenas și este deschis pe tot timpul anului.

”Oferim hrană pentru multe animale: pisici, câini, iepuri, păsări, pești etc. Oferim și servicii de curățenie și îngrijirea animalelor de companie. Baia după înotul în mare este o prioritate pentru sănătatea pielii câinelui.
Avem multe accesorii pe care le poți lua pentru pisica sau câinele dvs., pentru a-l face mai fericit și mai activ. Sau poate vreți să-i cumpărați un pat/o casă caldă – LE AVEM PE TOATE!
Scopul nostru este să aveți animalul de companie sătul, curat și frumos.”

Aici puteți găsi tot ce aveți nevoie, de la hrana și accesorii, până la produse pentru îngrijire și jucării. Magazinul oferă produse de la branduri cunoscute internațional. Fiecare proprietar de animale de companie poate găsi exact ce are nevoie.

„Oferim serviciile noastre localnicilor, dar și turiștii ne pot vizita pentru ce au nevoie în vacanță, astfel încât animalele lor de companie să se bucure de călătorie – de exemplu pad-uri răcoritoare pentru zilele caniculare. Nu vorbim limba animalelor de companie, dar vorbim engleză foarte bine, așa că putem oferi oaspeților noștri cele mai bune servicii. Vom fi bucuroși să stăm la povești cu dvs.!”

Date de contact Starbarks Pet-Shop:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/5DMyPFjsGQ2gXN2F9
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100070189510943

Rezervări
Telefon: +30 695 657 5905
Instagram: https://www.instagram.com/starbarks_petshop_thassos/

 

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - produse de la branduri cunoscute internațional; - servicii profesioniste de curățenie și îngrijirea animalelor de companie; - funcționare pe tot timpul anului.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos