Sourinis Sweets – Theologos

Continuăm tradiția

Descoperiți deliciile autentice ale dulciurilor grecești la magazinul

Sweets Sourinis  din pitorescul sat Theologos, Thassos. Produse tradiționale de înaltă calitate, ingrediente proaspete și autenticitate culinară.

Magazinul  din pitorescul sat de munte Theologos, se află pe strada principală, în zona centrală. În magazinele din Potos, Limenaria și Theologos găsiți o largă gamă de dulciuri tradiționale, care au la bază rețete străvechi, miere, măsline, ulei de măsline și multe alte produse tradiționale specifice insulei Thassos.

Sourinis Sweets – Potos

 

Sourinis Sweets – Limenaria

Secretul dulciurilor delicioase constă în păstrarea și respectarea rețetelor străvechi. Acestea sunt produse din ingrediente pure și miere de Thassos.

”Noi, cei de la SWEETS SOURINIS, continuăm tradiția, cu dăruire și pasiune și o transmitem din generație în generație.”

Este posibilă bucuria gustului, respectând în același timp nevoile consumatorilor de siguranță și puritate, modernul atelier de producție din satul Theologos lucrând la cele mai riguroase standarde de calitate și igienă.

Compania acordă o importanță deosebită atât produselor de calitate superioară, cât și relației personale cu clienții săi.

Sunt fabricate dulciuri tradiționale, menite să ofere o dietă completă și echilibrată, bazată pe ingrediente naturale sănătoase, precum fructele și mierea de Thassos.

Un desert tradițional este acela savurat într-o linguriță și însoțit de un pahar de apă, fiind o tradiție grecească milenară, cunoscută și apreciată în întreaga lume.

Ce alegeți?

Miere cu fructe, miere de pădure, miere de cimbru, miere de portocale, miere cu nuci, miere de pin din Thassos?

Sau mix dulce, dulcețuri și gemuri din mandarine, pepene, vanilie, trandafir, căpșună, pergamot, flori de bigarade (bitter orange), cireșe, vișine, lămâie, dovleac, nuc, smochine și portocale?

Pentru dumneavoastră sau cei dragi de acasă, alegeți cele mai apreciate suveniruri – dulciuri și bunătăți de la Sweets Sourinis !

Date de contact Sourinis Sweets – Theologos:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.69164
Theologos
Website: https://www.sourinis.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/sourinis/
E-mail: sourinis@gmail.com
Tel.: +30 2593031438; +30 6932479347, +30 6932021289

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theologos
Direcții

Recomandăm pentru: - tradiția autentică: delicii grecești cu rețete străvechi și ingrediente locale proaspete; - calitatea superioară: standarde înalte în producția de dulciuri tradiționale de înaltă calitate; - diversitate gourmet: o gamă bogată de produse, inclusiv dulcețuri, gemuri și miere.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos