Psili Ammos Luxury Rooms

Psili Ammos Bay - locul ideal pentru vacanța în Thassos!

Psili Ammos Luxury Rooms, cazare direct pe plajă, cu restaurant și beach bar. Psili Ammos Bay – locul ideal pentru vacanța în Thassos!

Renumita plajă Psili Ammos Beach este situată în sudul insulei Thassoss, la 12 km de Potos.  Primitorul complex Psili Ammos Bay constă în: Psili Ammos Fish Restaurant Restaurant cu specific pescărescPsili Ammos Beach Bar și Psili Ammos Luxury Rooms – camere de închiriat . Este o afacere de familie care se bucură de succes, din anii 1980 și până în prezent.

Psili Ammos Luxury Rooms vă pune la dispoziție cinci unități de cazare luxos amenajate, oferindu-vă o vacanță confortabilă. Poziționarea este perfectă, la doar 30 de metri de plajă. Sunt amplasate deasupra restaurantului și vă oferă o priveliște spectaculoasă și acces rapid la plaja cu nisip fin.

Dintre cele cinci unități de cazare, trei dispun de un confortabil pat dublu și o canapea. Oferă posibilitatea de a găzdui 2 sau 3 persoane. Celelalte unități de cazare sunt echipate cu un pat dublu și o canapea pentru două persoane, asigurând spațiu pentru până la 4 oaspeți. Fiecare cameră este decorată cu eleganță și rafinament, fiind amenajate cu atenție la detalii pentru a oferi o atmosferă primitoare și relaxantă.

Locația oferă o experiență de vacanță perfectă pentru familiile cu copii. Plaja este cu intrare lină în apă și nisip fin. Copiii se pot bucura în voie de jocurile pe plajă, în timp ce adulții se pot relaxa la Beach Bar “Psili Ammos” Thassos.

Psili Ammos Beach Bar

 

Pentru momentele în care soarele devine dogoritor, oaspeții pot să se retragă în răcoarea și confortul camerelor sau la terasa restaurantului cu specific pescăresc.

Psili Ammos Fish Restaurant

Aici vă așteaptă un meniu bogat, inclusiv mâncare tradițională, pește proaspăt și fructe de mare. Toate bucatele sunt alese cu grijă pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Parcare privată disponibilă.

Psili Ammos Bay reprezintă alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă și plină de confort. Cazare, restaurant și beach bar, la una din reumitele plaje ale insulei – la Psili Ammos Bay.

Date de contact Psili Ammos Luxury Rooms:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 3063?hl=en
Psili Ammos
Website: http://www.psiliammos.com/en/rooms.html
Facebook: https://www.facebook.com/psiliammosluxuryrooms/; https://www.facebook.com/psiliammosthassos/
Rezervări
E-mail: psiliammos2014@gmail.com
Tel.: +30 2593 052880

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astris
Direcții

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos