Psili Ammos Fish Restaurant

Specific pescăresc, o experiență culinară autentic grecească, chiar la malul mării.

Restaurantul Psili Ammos cu specific pescăresc, oferă o experiență culinară autentic grecească, chiar la malul mării.

Renumita plajă Psili Ammos Beach este situată în sudul insulei Thassoss, la 12 km de Potos.  Primitorul complex Psili Ammos Bay constă în: Psili Ammos Fish Restaurant Restaurant cu specific pescărescPsili Ammos Beach Bar și Psili Ammos Luxury Rooms – camere de închiriat . Este o afacere de familie care se bucură de succes, din anii 1980 și până în prezent.

Amplasat direct pe plajă, Psili Ammos Fish Restaurant se caracterizează prin bucătăria sa autentică grecească, meniul diversificat, prețurile rezonabile și, mai presus de toate, preparatele delicioase.

Restaurantul oferă o experiență culinară perfectă. Are specialități tradiționale grecești, aperitive îmbietoare, fructe de mare proaspete și delicii gătite la grătar. Oaspeții se pot bucura de o experiență gastronomică memorabilă, de la prânz până seara târziu.

Felurile de mâncare sunt create cu cele mai fine ingrediente. Astfel, se asigură cea mai înaltă calitate a bucătăriei tradiționale grecești pentru a satisface preferințele rafinate ale clienților.

Fiecare fel de mâncare, de la aperitivele locale la fructele de mare proaspete și preparatele la grătar, este pregătit cu grijă, pentru a satisface chiar și cele mai rafinate gusturi. Odată cu apusul soarelui, clienții se pot delecta cu o cină memorabilă.

Psili Ammos Bay oferă o experiență de vacanță perfectă pentru familiile cu copii. Plaja este cu intrare lină în apă și nisip fin. Copiii se pot bucura în voie de jocurile pe plajă, în timp ce adulții se pot relaxa la Beach Bar “Psili Ammos” Thassos.

https://www.forumthassos.ro/recomandari/psili-ammos-beach-bar/

Iar cei care doresc cazare chiar la fața locului, au la dispoziție Psili Ammos Luxury Rooms.

Psili Ammos Luxury Rooms

Psili Ammos Fish Restaurant este locul perfect pentru cei care doresc să descopere autenticitatea și bogăția bucătăriei grecești, în timp ce se bucură de o zi de plajă într-unul din renumitele golfuri ale insulei.

Date de contact Psili Ammos Fish Restaurant:

https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 3054?hl=en
https://www.facebook.com/psiliammosfishrestaurant/
http://www.psiliammos.com/en/restaurant.html
Rezervări
E-mail: psiliammos2014@gmail.com
Tel.: +30 2593 052880

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astris
Direcții

Recomandăm pentru: - bucătăria autentic grecească, cu preparate proaspete și delicioase; - atmosfera relaxantă chiar pe plaja Psili Ammos; - prețurile rezonabile; - cadrul pitoresc cu vedere la mare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos