Psili Ammos Beach Bar

Vibe estival perfect

Descoperă Psili Ammos Beach Bar, locul perfect pentru vară: muzică bună, băuturi alese și peisaje magnifice – distracție de la răsăritul la apusul soarelui.

Renumita plajă Psili Ammos Beach este situată în sudul insulei Thassoss, la 12 km de Potos.  Primitorul complex Psili Ammos Bay constă în:   Psili Ammos Fish Restaurant Restaurant cu specific pescărescPsili Ammos Beach Bar și Psili Ammos Luxury Rooms – camere de închiriat . Este o afacere de familie care se bucură de succes, din anii 1980 și până în prezent.

Beach Barul este deosebit de popular printre adolescenți și tineri de toate vârstele.
Amenajările, realizate cu respect pentru peisajul deosebit de pitoresc, au ca notă dominantă lemnul. Buștenii naturali susțin acoperișul de lemn deasupra barului, aducând răcoarea și umbra munților Thassiani chiar lângă plajă.

Muzica este adecvată stării de spirit caracteristică vacanței de vară. Psili Ammos este ideal pentru: dans, petreceri, înot, distracție pe plajă. Puteți asculta diferite genuri de muzică, cum ar fi reggae, house, hip-hop, R’n’B, latino, disco, rock și lounge, alese pentru a satisface toate gusturile, mixate de DJ cu experiență în a oferi momente memorabile.

Psili Ammos Beach vă așteaptă să începeti ziua bună, cam pe la ora 10:00 dimineața, cu o varietate de cafele, iar pe măsură ce timpul trece, să treceți la milkshake-uri speciale, sucuri proaspete, băuturi alcoolice, bere, shot-uri și cocktail-uri …

Psili Ammos Beach Bar este renumit pentru barca de lemn realizată manual, care servește, de asemenea, pe post de bar. Savurând o băutură aici, ai acces la un loc magic, cu o vedere magnifică asupra apei cristaline și a nisipului alb.

Seara târziu, locul este potrivit pentru relaxare, sa încheiem ziua- admirând în liniște, un frumos apus de soare, apus pe care doar aici îl puteți întâlni.

Psili Ammos Beach Bar vă asigură:
• servire rapidă de dimineața și până la apusul soarelui;
• băuturi de cea mai bună calitate;
• cocktail-uri incredibile;
• petreceri;
• baldachine, perne, șezlonguri și umbrele;
• dușuri;
• volei pe plajă.

Psili Ammos Luxury Rooms

Psili Ammos Fish Restaurant

Psili Ammos Bay – locul ideal pentru vacanța în Thassos!

Date de contact Psili Ammos Beach Bar:

https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 3078?hl=en
https://www.facebook.com/beachbarpsiliammosthassos
http://www.psiliammos.com/en/beachbar– … ummer.html
E-mail: psiliammos2014@gmail.com
Tel.: +30 2593 052880

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astris
Direcții

Recomandăm Psili Ammos Beach Bar pentru: - ambianța deosebită; - playlist variat, de la reggae la disco, pentru toate gusturile; - ofertă extinsă de băuturi, de la cafea la cocktail-uri personalizate; - distracție pe toată durata zilei, până seara.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos