Luuma Apartments

Cazare chiar la malul mării

Luuma Apartments oferă cazare direct pe plaja Thymonia. Două studiouri confortabile, facilități moderne și Beach Bar Luuma pentru relaxare boemă la Marea Egee.

Casa de vacanță Luuma Apartments este situată în micul sat Thymonia, chiar pe plajă și vă oferă o cazare confortabilă, cu facilități moderne. Aflată în partea de sud-est a insulei, plaja din Thymonia este poziționată între Aliki și Mănăstirea Arhanghelului Mihail. Micul sat se afla la o distanță de 15 km de Potos, 44 km de Limenas și la doar 1,5 km de Giola.

Vreți să experimentați o vacanță relaxantă și reconfortantă la mare?

Atunci nu căutați mai departe – Luuma Appartments este un loc fermecător și confortabil situat pe plaja Thymonia, unul dintre cele mai frumoase și liniștite locuri de pe insula Thassos.

Camerele sunt spațioase și confortabile și pot găzdui 4 adulți. Sunt dotate cu toate facilitățile de care aveți nevoie, cum ar fi aer condiționat, Wi-Fi, televizor, frigider și baie privată. De asemenea, vă puteți bucura de grădina minunată și de servicii prietenoase.

Casa de vacanță dispune de două mici studiouri, de 15 m2, independente, cu baie, bucătărie mică și spațiu de relaxare. Studiourile sunt dotate cu paturi duble și canapele extensibile.

Facilități și dotări:
TV cu ecran plat
Lenjerie, prosoape
Zonă de relaxare
Canapea extensibilă
Șemineu
Frigider
Ustensile de bucătărie, cană fierbător, aparat pentru prepararea de ceai/cafea
Masă
Aer condiționat
Patio
Parcare gratuită
Se acceptă animale de companie.

Există, de asemenea, un balcon privat cu grătar și zonă de relaxare pentru a vă odihni și a vă bucura de priveliștea extraordinară.

Plaja din Thymonia este ușor accesibilă, liniștită și relaxantă, are pietricele iar apa este excelentă pentru înot și pescuit.

Chiar lângă studiouri, aceeași proprietari dețin Beach Bar-ul Luuma, confortabil și boem, un loc aparte, în care vă puteți relaxa în fiecare moment al zilei.

Priveliștea și ieșirea direct la mare vă oferă o senzație incredibilă, greu de descris.

Luuma Apartments din Thymonia este locul perfect pentru a vă relaxa după o zi de plajă sau de explorare a insulei.

Date de contact Luuma Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Thimonia
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094024276929

Rezervări
Email: Luuma2023@gmail.com
Tel.: +306973689033

Luuma by the Beach

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Thimonia
Direcții

Recomandăm Luuma Apartments pentru: - cazare direct pe plaja Thymonia pentru relaxare la Marea Egee; - studiouri confortabile și moderne; - plajă ușor accesibilă, beach bar.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos