Koutlis Honey

Miere premium, din ecosistemele pure ale insulei Thassos

Koutlis Honey, miere din ecosistemele pure ale insulei Thassos, cu o aromă fină și o textură excelentă. Pasiune, la a treia generație de apicultori

Marca Koutlis Honey vă oferă miere pură, provenită din cele mai bune soiuri de flori, din pădurile încântătoare și resursele naturale ale insulei Thassos. Cu o aromă delicioasă și o textură excelentă, soiurile de miere de Koutlis își păstrează intactă valoarea nutritivă ridicată. Alegeți pentru masa dumneavoastră o notă de gastronomie fină!

Trei generații de apicultori

”Acum 40 de ani în Potamia, Thassos, bunicul meu a început ca amator. Cu puținele cunoștințe pe care le avea despre apicultură a pornit cu o producție mică. Cu pasiune și, desigur, acordând prioritate calității înalte a materiilor prime din stupii micii familii, a creat gustul autentic, pe care chiar și astăzi îl păstrăm intact.

Câțiva ani mai târziu, urmând pașii tatălui său, tatăl meu, Christos Koutlis, a participat activ la activitate. Cu idei proaspete, dăruire absolută și dorința de a investi în apicultură, a făcut primii pași pentru dezvoltarea și diversificarea afacerii familiale. Creează o unitate apicolă la standarde actuale, cu accent pe calitate. Totodată a menținut toate acele caracteristici care au făcut ca mierea să iasă în evidență.

Combinația excelentului know-how, stilurilor de pionierat inovatoare, dar urmând întotdeauna tradiția, el compune un produs unic, mierea Koutlis. Astăzi, urmând pașii bunicului și ai tatălui meu și cu încredere absolută în cunoștințele acumulate de 3 generații, am decis să pun propria mea marcă pe miere, produsul care este legat explicit de familia mea, de locul meu de origine și de amintirile din copilărie.

Reînnoită, dar fără a lăsa de-o parte elementele istoriei noastre, care ne fac să ieșim în evidență, combinăm apicultura tradițională cu standarde moderne și cu cea mai recentă tehnologie. Așa am creat noua noastră identitate, cu fagurele caracteristic ca materia primă cea mai pură și familia datând de trei generații, care continuă să evolueze.

Inspirați de tradiția greacă, dar cu viziunea viitorului, vom continua să combinăm tehnologia și pasiunea pentru miere. Astfel aducem pe masa dumneavoastră una dintre cele mai renumite mieri de înaltă gastronomie de pe insula Thassos. Un gust pe care sperăm să-l iubiți la fel de mult ca noi. Dimitrios Koutlis

Miere grecească premium

Procesul de fabricație este modern, se desfășoară într-o unitate apicolă de înaltă calitate, cu specificații actualizate și în deplină conformitate cu standardele internaționale de siguranță.

”Ne străduim întotdeauna să îndeplinim așteptările clienților noștri, oferind produse cu miere de cea mai bună calitate, sănătoase și sigure pentru a consuma.”

Căutați mierea și produsele marca Koutlis Honey în magazinele care comercializează produse tradiționale din întreaga insulă!

 

Date de contact Koutlis Honey:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/5BWwpvFUzbwkqHpZ7
Potamia
Website: http://www.koutlishoney.com/
Facebook: https://www.facebook.com/koutlishoney/
Tel.: +30 697 272 1954

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potamia
Direcții

Recomandăm Koutlis Honey pentru: - miere din ecosistemele pure ale insulei Thassos; - la a treia generație de apicultori; - proces de fabricație modern; - grijă față de natura Greciei; - abordare centrată pe albine; - grijă pentru clienți.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos