Gianna Taverna

Aproape 20 de ani de tradiție

Taverna Gianna – mâncare grecească autentică, pe faleza din Limenas

Taverna Gianna – Γιαννα este un local tradițional, situat în Limenas, în centru, în zona portului, chiar pe faleză, în fața statuii delfin și este mereu deschisă să vă întâmpine atât vara, cât și iarna.

”Au trecut aproape 20 de ani de când s-a deschis această afacere de familie.”

Este o tavernă prietenoasă, de familie, cu servicii impecabile și un amplasament frumos, cu vedere la mare și la apus.
Aici veți găsi diverse varietăți de pește și carne proaspătă, precum și salate și aperitive delicioase. Localul este renumit în Limenas printre localnici, în principal pentru mâncarea gătită ca acasă, pe care Gianna o pregătește în fiecare zi, cu multă dragoste și pasiune.

Vă puteți alege dintr-o mare varietate de salate: salată grecească, salată verde, SALATĂ SPECIALĂ GIANNA și aperitive cu legume și brânzeturi.

Cu o atenție deosebită acordată preparatelor din carne la grătar, burgerilor, cârnaților, precum și unei selecții diverse de pește proaspăt și fructe de mare, taverna satisface cele mai exigente gusturi culinare.

Taverna Gianna vă așteaptă pentru ca să vă bucurați de gusturile deosebite ale preparatelor grecești, să savurați diversele delicatese și să vă simțiți bine, întâmpinați de multe zâmbete.

Deschisă în tot timpul anului.
Sunt disponibile servicii Take away și livrare (delivery).

Date de contact Gianna Taverna:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.70877
Limenas

Rezervări
Facebook: https://www.facebook.com/TavernaGiannaThassos
Tel.: +30 2593 022656

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - tavernă cu tradiție de aproape 20 ani; - meniul bogat cu preparate proaspete din pește și carne; - autenticitatea bucătăriei grecești, preparate gătite cu pasiune; - servicii de livrare și Take away.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos