Anna Pate Shop

Produse tradiționale și suveniruri

La Anna Pate Shop, din Limenas, găsiți produse tradiționale de cea mai bună calitate și suveniruri autentice

Anna Pate Shop este situat în zona centrală a orașului Limenas – Thassos Town, pe cea mai circulată alee pietonală din zona portului, unde mii de turiști se plimbă și fac cumpărături, în fiecare vară.

O gamă variată de produse tradiționale de bună calitate vă îmbie: dulcețuri cu nucă sau cu fructe, miere, nuga, măsline, mirodenii de toate felurile, uzo și tzipuro, etc. .

Mierea din Thassos este renumită, se remarcă prin gustul fin, autenticitate, culoare și densitate, provenind din mediul curat și ecologic al insulei. Sunt nenumărate opțiuni din care puteți alege, inclusiv mierea de pin, nuci sau cimbru.

De aici puteți să vă procurați ulei de măsline virgin și extravirgin, produs în insula Thassos.

Deschis tot timpul anului.

Pentru cei pasionați de suveniruri, magazinul expune o diversitate impresionantă de opțiuni. Gama cuprinde obiecte artizanale locale până la bijuterii și accesorii cu design tradițional.

Pentru dumneavoastră și cei dragi de acasă , aici găsiți cumpărături tradiționale și suveniruri din minunata vacanță petrecută în Thassos.

Date de contact Anna Pate Shop:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 0893?hl=en
Limenas, Thassos
Facebook:  ΑΝΝΑ Παραδοσιακα Προιοντα ΘΑΣΟΥ

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - produse tradiționale de cea mai înaltă calitate; - amplasarea în inima orașului, pe aleea pietonală principală; - o colecție variată de produse autentice.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos