Anna Beach Hotel

Relaxare la malul mării

Bucurați-vă de priveliștea mării, la Anna Beach Hotel, situat chiar pe plaja din Limenaria. Relaxare, confort și rafinament în vacanța din insula Thassos.

Situat pe malul mării, pe plaja din Limenaria, Anna Beach Hotel, impresionează prin confort și bună organizare. Terasa amplasată în imediata apropiere a nisipului fin și barul cu o vedere pitorească asupra mării creează o atmosferă relaxantă, invitând oaspeții să se bucure de mese ușoare sau de cocktailuri, în timp ce contemplă un apus de soare spectaculos.

Oferind multiple opțiuni de cazare, hotelul satisface diversele preferințe ale oaspeților săi. Aceștia pot alege între studiouri duble sau triple, cu vedere la piscină sau la malul mării, și apartamente spațioase potrivite pentru grupuri de până la 4 persoane.

Priveliștile captivante către marea albastră și piscina completează experiența de relaxare.

Studiourile sunt dotate cu chicinetă, plită electrică și frigider. Facilitățile includ aer condiționat, televizor, radio, duș și un balcon generos. De asemenea, o canapea-pat este disponibilă, perfectă pentru cei mici cu vârsta de până la 12 ani.

Piscina, înconjurată de o terasă generoasă cu șezlonguri confortabile, oferă o panoramă impresionantă asupra munților, adăugând o notă de relaxare și frumusețe peisajului. Accesul facil la plajă, la doar câțiva pași distanță, completează armonios experiența de vacanță, oferind o combinație perfectă între confort și recreere.

Anna Beach Hotel reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută o vacanță de neuitat pe țărmurile pitorești ale Limenariei.

Date de contact Anna Beach Hotel:

Website: https://dhotels.gr/en/

Rezervări
E-mail: info@dhotels.gr / reservations@dhotels.gr
Tel: +30 25930 53 520

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm Anna Beach Hotel pentru: - localizarea chiar pe plajă; - diversele opțiuni de cazare; - ambianță reconfortantă la piscină: șezlonguri, priveliște montană și acces facil la plajă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos