Angels Furs

Blănuri de înaltă calitate, modele originale produse manual în Grecia

Magazinul Angels Furs din Potos, Thassos, vă oferă articole vestimentare din blană și piele naturală, de cea mai bună calitate. Modele originale, produse manual în Grecia. Descoperiți eleganța autentică!

Magazinul Angels Furs este situat  în zona comercială din centrul stațiunii Potos, pe strada ce coboară spre țărm, paralelă cu principala arteră pietonală.

Colecția oferită este realizată manual în Grecia, de către profesioniști cu o experiență vastă în domeniu. Aceasta cuprinde jachete, veste și haine disponibile într-o paletă variată de culori și fabricate din materiale naturale de înaltă calitate. În plus, puteți alege dintr-o gamă generoasă de accesorii și idei de cadouri, inclusiv pălării, suveniruri, gulere, mănuși, genți și papuci, toate create manual pentru a satisface gusturile cele mai rafinate.

Fabrica de blănuri asociată magazinului Angels Furs este printre cele mai vechi din Grecia, reușind să ofere produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive, de producător, ceea ce a generat o bază extinsă de clienți fideli.

Se primesc comenzi pe tot parcursul anului pentru orice model dorit, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Livrarea este asigurată prin servicii de curierat, iar clienții vor primi coletele în România, doar câteva zile de la plasarea comenzii.

Descoperiți creații unicat, realizate manual în Grecia, și transformați-vă visul vestimentar în realitate la Magazinul Angels Furs din Potos. Comandați acum și experimentați eleganța autentică a articolelor de blană și piele!

Date de contact Angels Furs

Localizare: Potos
Tel.: +30 6994257023 Viber / WhatsApp

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - originalitatea modelelor realizate manual; - calitatea excelentă a blănurilor; - prețurile de producător.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos