Alter Fur & Leather

Haine și accesorii din blană naturală și piele, produse în Kastoria

Descoperiți rafinamentul hainelor de blană și piele naturală, la magazinul Alter Fur & Leather din Limenas. Haine și accesorii de cea mai bună calitate, confecționate manual în Kastoria.

Alter Fur & Leather este un magazin de blănuri și pielărie, situat în centrul Capitalei Limenas, în zona comercială, în apropierea falezei și a portului nou și lângă parcarea mare.

Alter Fur & Leather este o afacere de familie, cu o tradiție de peste 60 ani, cu sediul în orașul Kastoria, capitala europeană a maeștrilor cojocari, unul dintre cele mai importante centre europene pentru dezvoltarea și producția hainelor și a accesoriilor din blană naturală.

“Tatăl meu a început să lucreze la această afacere din anul 1959 și de atunci continuăm cu pasiune și pricepere confecționarea hainelor de blană și comercializarea acestora.
Participăm la expoziții internaționale de produse de blană și folosim numai materiale de cea mai bună calitate pentru produsele noastre.
Cu o tradiție de peste 60 de ani în domeniul confecționării blănurilor naturale, suntem pregătiți să vă aducem în garderoba dumneavoastră obiecte vestimentare de calitate, care să vă întregească o ținută perfectă”

La Alter Fur & Leather găsiți o gamă variată de haine de blană și haine de piele naturală, precum și accesorii, confecționate manual din blănuri și piele de cea mai bună calitate, create cu migală și talent în atelierul propriu din Kastoria.

Vânzarea en-gros și vânzarea cu amănuntul este posibilă și de la filialele din Limassol, Cipru, Kastoria și Thassos.

Se primesc comenzi speciale, care se pot livra în toată lumea.

Hainele de blană și hainele de piele naturală sunt însoțite de un Certificat de autenticitate,  care atestă cea mai bună calitate.

Alegeți eleganta și rafinamentul, purtând o haină de blană naturală!

Date de contact Alter Fur & Leather:

Orar
Deschis zilnic, astfel:
mai – de la 09:00 la 15:00 și de la 17:00 la 22:00.
iunie, iulie, august, septembrie – de la 09:00 la 15:00 și de la 17:00 la 24:00.
octombrie – de la 09:00 la 15:00 și de la 17:00 la 22:00.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.70713
Limenas, strada 18 Octombrie
Telefon: +30 6945 453906

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - tradiție de peste 60 ani în confecționarea blănurilor naturale; - certificat de autenticitate; - producție artizanală, în atelierul din Kastoria, modele originale.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos