Alexandra’s Restaurant Tavern

Atmosferă grecească autentică, muzică LIVE

Alexandra’s Restaurant Tavern din Limenas: bucătărie mediteraneană, muzică live, atmosferă romantică, ideal pentru cine romantice și evenimente speciale.

Alexandra’s Restaurant Tavern este un renumit local, situat în vechiul port din orașul Limenas.

”Este un restaurant cu specific grecesc și este proprietatea familiei noastre. Vă puteți bucura de o bucătărie originală grecească mediteraneeană din cele mai bune ingrediente. Avem în fiecare zi muzică live grecească care începe în jurul orei 20:00 și ne place să vă oferim o experiență de neuitat dansând în special Syrtaki și spărgând farfurii.”

O locație spațioasă, în aer liber, ce oferă diferite stiluri de amenajare – puteți alege o zona de tavernă clasică cu vedere la mare sau mese amplasate între copaci sau vă puteți bucura de un cocktail special la bar.

Este locul cel mai bun pentru o cină romantică cu un frumos apus de soare sau o destinație minunată grupuri sau familii cu copii.

”Aici este, de asemenea, un perfect loc pentru a vă sărbători ziua de naștere. Organizăm evenimente cu muzica live sau cu DJ și avem o largă gamă de torturi.”

”Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem, servindu-vă mâncarea noastră cu plăcere și un zâmbet prietenos, făcându-vă vizita memorabilă!”

Date de contact Alexandra’s Restaurant Tavern:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/6AFvQYVce9b34UzGA
Limenas, strada Petrou Axioti 1, 64004, portul vechi
Facebook: https://www.facebook.com/AlexandrasRestaurantThasos/
Instagram: https://www.instagram.com/Alexandrasrestaurantgr/

Rezervări
Telefon: +30 2593 023 832

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - bucătărie originală grecească, ingrediente de calitate superioară; - muzică live grecească, zilnic, începând cu ora 20:00; - atmosferă romantică cu vedere la un superb apus de soare pe mare; - locație spațioasă, terasă în aer liber, cu diferite stiluri de amenajare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos