Sweet Stories

Gust autentic, tradiție de 20 ani

Descoperă rafinamentul la Sweet Stories, patiseria renumită din Skala Potamia, oferind preparate proaspete și gustoase. Experiență culinară autentică de peste 20 ani

Sweet Stories este o patiserie renumită din Skala Potamia, situată chiar pe strada centrală care coboară spre mare.

Iată invitația pe care v-o adresează proprietarii:

“Este este un loc în care vă putem oferi, pe tot timpul zilei, preparate de cofetărie, patiserie, gustări și mâncare de calitate, pregătite cu ingrediente proaspete.

Incepem cu brunch-ul cu mai multe variante de gustat. Trecem mai departe cu înghețate, prăjituri și torturi aniversare, cu orice formă și gust doriți. Mai târziu servim „vaflaki” care sunt vafe, dar preparate în felul nostru și, de asemenea, crepes – clătite fie dulci, fie sărate.

Pe timpul nopții facem cocktailuri de casă și mâncare de calitate, pentru ca dvs. să vă relaxați și să vă bucurați de nopțile de vară.

Tot ceea ce veți încerca de la noi este proaspăt și preparat zilnic în bucătăria noastră. Suntem în această afacere de peste 20 de ani și încercăm în fiecare an să vă oferim cea mai bună calitate a produselor și serviciilor noastre.

Vă invităm la Sweet Stories din Skala Potamia, pentru momente de deliciu culinar și relaxare!”

Date de contact Sweet Stories:

Localizare: Skala Potamia
https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu

Date de contact pentru comenzi
Email: gkisugar@yahoo.gr
Telefon: +30 2593062106

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - deliciile proaspete zilnice și preparatele cu ingrediente de înaltă calitate; - varietatea extinsă: brunch, înghețate, prăjituri și cocktailuri speciale; - experiența de 20 de ani, angajament pentru cea mai bună calitate; - locația centrală, perfectă pentru relaxare în nopțile de vară.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos