demential scrie:Cum am slabit 20kg in 9 luni si m-am mentinut !?
viewtopic.php?p=44749#p44749In decembrie 2015 va povesteam cum poti sa slabesti 20kg in 9 luni. In acel moment ajunsesem la un "minim istoric" de 74kg, venind de la un "maxim istoric" de 104kg in "tinerete".
A trecut de atunci 1 an si 7 luni, asa ca am simtit nevoie sa revin cu un scurt update.
Timp in care s-au intamplat 6 vizite in Thassos (unde am mancat mult, neglijent, prajeli, grasimi) si foarte multe dulciuri. A, si 47 de nunti/botezuri cu meniu de staff sau complet.
In egala masura s-au intamplat si peste 150 de vizite la sala, cateva zeci cu antrenor personal. Antrenor personal (pentru cine nu prea stie ce e ala) e un instructor de fitness care se tine dupa tine si iti spune ce sa faci, cum sa faci, cand sa faci si de cate ori sa faci, astfel incat sa obtii rezultate maxime dupa o ora la sala. Unele sedinte erau "cardio", altele "forta". Grele, dar cu rezultate vizibile.
Am avut cresteri punctuale de pana la 83kg (post-Thassos sau post-sarbatori gen Paste/Craciun), dar media s-a situat la 78-80kg. Mancand extrem de liber, absolut orice, in cantitati mici si ne-renuntand la dulciuri. Sub 77kg n-am reusit sa mai cobor, dar nici nu m-am "fortat" si nici nu cred ca am nevoie pentru ca ma simt foarte bine din punct de vedere fizic.
Marimile hainelor sunt tot M si 34