Pagina 1 din 1

Transport Bucuresti- Thassos -Bucuresti

Mesaj necititScris: Mie Iun 24, 2015 10:40 am
de Moniq
Buna ziua,
Ce recomandari de transport aveti in cazul in care nu avem masina? Cu autocarul, stiu,dar exista vreo companie mai buna? Alte variante? Multumesc!

Re: Transport Bucuresti- Thassos- Bucuresti

Mesaj necititScris: Mie Iun 24, 2015 11:08 am
de AlinE
varianta 1 ar fi cu autocarul. companie mai buna este ceva aleatoriu, nu poti spune niciodata asta este cea mai buna companie de transport atata timp cat totul depinde de soferi, fiarele autocarului si ceilalti participanti din trafic. daca alegi autocarul trebuie sa cauti sa-ti fie la indemana, sa plece din zona unde locuiesti sau cat mai aproape.

varianta 2 ar fi cu masina unui forumist care este dispus si are loc sa ia in masina 1-2 persoane pentru asta trebuie sa urmaresti lista de aici http://forumthassos.ro/viewtopic.php?f=4&t=496 si poti vedea cine pleaca in acceasi perioada cu tine si mai ales daca are locuri libere in masina sau poti intreba aici http://forumthassos.ro/viewtopic.php?f=4&t=606 spunand exact perioada in care mergi si cate persoane.

Re: Transport Bucuresti- Thassos -Bucuresti

Mesaj necititScris: Mie Iun 24, 2015 11:12 am
de April
si pe mine ma intereseaza subiectul asta - cu autocarul poti cumpara si doar pentru un segment - doar dus sau doar intors?
si care sunt preturile?

Re: Transport Bucuresti- Thassos -Bucuresti

Mesaj necititScris: Mie Iun 24, 2015 11:43 am
de AlinE
orice se poate. un exemplu: Bucuresti- Thassos (orice localitate) - Bucuresti pretul este de 65 euro/persoana + 10 Euro Ferry/persoana (dus-intors); Bucuresti- Thassos (orice localitate) sau Thassos - Bucuresti 52 euro/persoana + 5 Euro Ferry/persoana. plecare din Bucuresti - Vineri, plecare din Thassos - Sambata.
exemplul anterior este ce am gasit la o prima cautare pe google fara a insista prea mult, imi par cam mari preturile pentru un segment, cred ca se gasesc si preturi mai mici, dar tebuie cautat si intrebat direct la firma transportatoare si nu prin firmele de turism.

Re: Transport Bucuresti- Thassos -Bucuresti

Mesaj necititScris: Vin Iul 08, 2016 1:10 pm
de paraschiv25
Autocarul cred ca ar fi cea mai buna alegere, incearca sa gasesti si o companie serioasa.

Re: Transport Bucuresti- Thassos -Bucuresti

Mesaj necititScris: Vin Iul 08, 2016 5:59 pm
de April