Pagina 1 din 1

Cu masina electrica prin Grecia

Mesaj necititScris: Lun Iul 09, 2018 6:52 pm
de victort89
Salutare tuturor! Nu stiu daca este cel mai potrivit loc sa pun aceasta intrebare dar totusi o sa incerc pentru ca nu a reusit nimeni sa imi raspunda pana acum: mi-am cumparat recent o masina electrica Tazzari (model mai micut, de 2 locuri si vreau sa o scot la o tura mai lunga sa vad ce poate. In curand o sa plec in concediu si m-am gandit sa merg cu ea pana in Grecia. Insa nu stiu daca la benzinariile din Grecia au si statii de incarcare pentru electrice. Are cineva idee?

Multumesc anticipat!

Re: Cu masina electrica prin Grecia

Mesaj necititScris: Lun Iul 09, 2018 11:57 pm
de claz
Pana-n Grecia? Adica... cum intri-n Grecia, pe dreapta?
Da un traseu, o locatie. Nu-i problema, cautam noi, ca de-asta suntem aici. Desi internetul abunda de informatie utila.
Asta am gasit in 10 secunde de cautare: https://openchargemap.org/site/poi?CountryIDs=90&CountryName=greece
Astea-s statiile open. Sunt si multe altele.
Ah, sa nu uit: bine ai venit pe forum... :geek:

Re: Cu masina electrica prin Grecia

Mesaj necititScris: Joi Iul 19, 2018 8:59 pm
de Sindrom
Daca ai charger cu tine, nu vad o problema. Poate doar unde sa-ti faci popasurile. Ca prize gasesti peste tot.

Dar sincer, eu n-am curaj nici cu smart-u sa merg, apai cu un Tazzari, mi-as pune de 2 ori intrebarea daca sa merg. Apoi, daca mergi pe Makaza vezi ca ai ceva munte de urcat/coborat si daca te urci cu 30 la ora, mi-e ca se urca vreun camion pe tine pana la urma :)

Re: Cu masina electrica prin Grecia

Mesaj necititScris: Vin Iul 27, 2018 11:39 pm
de alexgeogabriel
Si totusi, ajunge pana la 100km/h, mi se par suficienti pt Bulgaria, iar daca are 500kg masina, cei 20cp ii sunt suficienti pentru urcare, am plecat eu cu symbol de 75 cp dar cu grautate nominala de 1 tona si vreo 200kg, plus 2 persoane, plus bagake. Nu am vazut vreun logan cu acelasi motor sa moara pe traseu. Depinde si cum conduci, ca daca ai pornit lansat si o ti turata, cu siguranta nu mergi cu 30km/h in urcare, poate doar in zonele cu inclinatie mai mare. Iar tirurile, soferii sunt profesionisti, nu amatori carora le e frica sa conduca in Bucuresti ca domne e aglomerat, fac pishu in pantaloni, ii apuca transpiratiile, nu mai reusesc sa plece de pe loc, negasind treptele de viteza si blocand intersectiile. Mai cunosc eu din astia, pe langa ca sunt fricosi, se mai dau si mari cunoscatori si noi astia care suntem invatati cu traficul, suntem doar niste inculti. 8-)