Studios Pachis - Pachis, Skala Rachoni

Moderator: Publicitate

Studios Pachis - Pachis, Skala Rachoni

Mesaj necititde Publicitate » Mar Ian 28, 2020 4:06 pm

Bucurați-vă de relaxare la Studios Pachis, la doar câțiva pași de mare, înconjurate de peisaje atractive. Aceasta este o afacere de familie, Eleni, proprietara, fiind gata să vă întâmpine călduros într-o atmosferă prietenoasă și să vă ofere posibilitatea de a petrece o vacanță de vis pe minunata insulă Thassos.
Studios Pachis - Pachis, Skala Rachoni vă oferă studiouri și apartamente, situate într-o curte spațioasă și frumos amenajată, in imediata apropiere a uneia dintre cele mai renumite plaje de pe insulă. Aceasta poate fi o alegere bună pentru familiile cu copii mici, deoarece există o mulțime de spații pentru jocul fără griji, la umbra măslinilor sau pe spațiul verde amenajat cu leagăne și tobogan. Plaja de nisip cu umbră naturală - Pachis, se află la doar cinci minute mers pe jos.
1.jpg
2.jpg
S1.jpg

Studiourile Pachis sunt formate din două case cu un nivel și o clădire centrală, situate într-o frumoasă grădină plină de flori, verdeață și măslini. Există două apartamente și patru garsoniere (pentru 2 - 4 persoane).
Un apartament cu patru paturi (45m2) este situat într-o casă separată mică, care are o terasă mare acoperită, la intrare. Pe terasă există o masă cu scaune, o chicinetă cu chiuvetă, aragaz și ceainic electric, precum și intrarea în baie. Baia este mare.
În casă există un hol cu frigider, în stânga există un dormitor cu două paturi de o persoana alăturate, iar în dreapta există un alt dormitor cu două paturi de o persoana. De asemenea, apartamentul are un dulap, un mic televizor și două aparate de aer condiționat (cate unul în fiecare cameră).
În fața casei există o parte separată a curții destinată oaspeților apartamentului, oferindu-vă propria căsuță de vacanta lângă mare, cu grădină și potecă spre plajă.
În cealaltă casă mică separată există o garsonieră (30m2) echipată cu două paturi de o persoana alăturate și paturi supraetajate.
Cele trei studiouri se află în clădirea centrală.
Studiourile duble constau dintr-un pat dublu sau două paturi individuale, iar studiourile triple pot fi dotate cu două paturi individuale și un fotoliu extensibil, cu un pat dublu și un pat de o persoana, sau cu un pat dublu și un fotoliu extensibil.
Unul dintre studiourile cvadruple este format din două paturi de o persoana, unul fotoliu rabatabil și un pat suplimentar auxiliar, iar celălalt este format dintr-un pat dublu, un pat de o persoana si un pat suplimentar auxiliar.
Apartamentul mare (96m2) cu vedere la mare este situat la parter. Este duplex, conceput practic pentru cupluri, dar când este solicitat de familii cu copii, proprietarii vor adăuga un pat suplimentar auxiliar, dacă este necesar. În aceeași casă există un studio dublu cu un pat dublu, precum și un studio cvadruplu și o cameră cvadruplă.
Toate studiourile și apartamentele au o bucătărie în afara unităților, pe balcon. Băile sunt foarte spațioase, iar pe fiecare terasă veți găsi mobilier de terasa și un suport pentru uscarea rufelor. WiFi este de asemenea disponibil.
Curățenia se face zilnic, iar prosoapele și lenjeria de pat se schimba la patru zile.
În curte există o bucătărie comună folosită de proprietari (un cuplul căsătorit mai în vârstă) și poate fi folosită de oaspeții care nu au o bucătărie în camerele lor, precum și de toți cei care doresc să pregătească o masă afară.
d1.jpg
d2.jpg
d3.jpg
d4.jpg
d5.jpg
d6.jpg
d7.jpg
d8.jpg
d9.jpg
d10.jpg
d11.jpg
D1.jpg
d12.jpg
W1.jpg
d13.jpg
d14.jpg
L1.jpg
K1.jpg
L6.jpg
L2.jpg
L3.jpg
L4.jpg

Este posibil să intrați în curte cu mașina și să parcați în gradina cu măslini.
Accesul se face din drumul principal, la aproximativ 8 km distanță de noul port din Limenas, la aproximativ 200 m de faimoasa plajă Pachis (din curte ajungeți direct la plaja pe o alee asfaltată).
Supermarketuri, brutării, farmacie, taverne și baruri pe plajă sunt situate foarte aproape de studiourile noastre.
G1.jpg
B1.jpg
S2.jpg
G2.jpg
v.jpg
v1.jpg
v2.jpg
v3.jpg
v4.jpg
v6.jpg


Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 ... 4d24.63102
Pachis, Skala Rachoni
Website: https://www.staythassos.gr/studios-pachis
Date de contact pentru rezervări:
Email: lamprinifoka@gmail.com
Telefon: +306948277505

These users thanked the author Publicitate for the post (total 3):
dementialTabbyiuliangrecu
Publicitate
ForumThassos.RO
 
Mesaje: 836
Membru din: Mie Oct 15, 2014 8:08 pm
Has thanked: 93 times
Been thanked: 2025 times

Re: Studios Pachis - Pachis, Skala Rachoni

Mesaj necititde Publicitate » Dum Iul 05, 2020 6:07 pm

Bucurați-vă de relaxare la Studios Pachis, aflate la doar câțiva pași de mare, înconjurate de peisaje atractive!
d1.jpg
d3.jpg
d4.jpg
d32.jpg
d33.jpg

k1.jpg
k4.jpg
k5.jpg
b2.jpg

l1.jpg
l2.jpg
l4.jpg
l5.jpg
l6.jpg
l7.jpg
l8.jpg
l9.jpg
l11.jpg
l12.jpg

t1.jpg
t2.jpg
t3.jpg
t4.jpg


Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 ... 4d24.63102
Pachis, Skala Rachoni
Website: https://www.staythassos.gr/studios-pachis
Date de contact pentru rezervări:
Email: lamprinifoka@gmail.com
Telefon: +306948277505
Publicitate
ForumThassos.RO
 
Mesaje: 836
Membru din: Mie Oct 15, 2014 8:08 pm
Has thanked: 93 times
Been thanked: 2025 times


Înapoi la Hoteluri

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori


evomag.ro
elefant.ro
vivre.ro
notino.ro
cron