Pagina 1 din 1

Iatrou Efrosini Rooms - Limenaria

Mesaj necititScris: Mar Dec 12, 2017 6:14 pm
de Publicitate
Doriți o cazare în centrul stațiunii Limenaria, la doar 50 m de la plajă? Iatrou Efrosini Rooms - Limenaria va așteaptă!
Ajungând în Limenaria venind din direcția Prinos, faceti dreapta în zona Hotelului Triada și conduceți spre țărm, apoi faceți stânga înainte de pod și veți ajunge la Iatrou Efrosini Rooms.
1.jpg
banner.jpg
2.jpg

Dispunem de cinci camere situate la etajul al doilea. Camerele sunt mici, cu mobilier din lemn și sunt perfecte pentru cupluri. Toate camerele au două paturi de o persoana, frigider, baie, A / C, TV și balcon cu vedere laterală la mare. O camera are mobilier mai vechi și baie in afara camerei, dar baia poate fi utilizată doar de către oaspeții găzduiți în aceasta camera.
3.jpg
5.jpg
4.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

Bucătăria este la același etaj și este comuna - o bucătărie pentru cinci camere. Este echipata doar pentru pregătirea micului dejun sau a unei mese rapide.
Nu există tigăi sau cratițe pentru a găti.

Desi nu dispunem de parcare privată, se gasesc întotdeauna spatii libere, pentru a parca gratuit în apropiere.

Iatrou Efrosini Rooms este o alegere excelentă dacă doriți să vă aflați în centru și aproape de plajă, restaurante, baruri, supermarketuri și taverne.
De asemenea, este o alegere excelentă ca bază pentru vizitarea insulei, Limenaria fiind în sudul insulei și aproape de plajele populare și frumoase. Această cazare este situata la numai 5 kilometri de Potos, o alta zona de interes.
Localizare:
https://www.google.ro/maps/place/IATROU ... 24.5728822
Pentru rezervari Iatrou Efrosini Rooms, Limenaria - Thassos:
email: iatrouefrosini@gmail.com
tel: +30 6944753595