Hai mai, Aline, de cate ori mergem in Thassos pe an (cei mai multi dintre noi)?
Pai tu stii cat astept eu fructele alea de mare? Un an intreg...
Doar n-om munci pe caramele: o data pe sejur ne-om permite si noi o portie de shrimps-i!!!
In rest scoici, calamari pane la greu, caracatita cand si cand, peste de 2-3 ori si gata concediul!
Nimeni nu a pomenit de lobsteri: desi erau specialitatea tavernei noastre preferate, nu am comandat niciodata asa ceva!
Banii respectivi inseamna contravaloarea a cel putin 4-5 alte preparate pe baza de fructe de mare.
L.E. Si, scuze pt off-topic, dar intr-o iarna, cu pofta MARE de scoici, am comandat la o "carciuma" din Centrul Vechi... Senzatia de voma s-a instalat imediat cu primirea portiei respective (miroseau ingrozitor
, despre gust, ce sa mai vorbim?).
Ca sa nu mai zic de preturile prohibitive la care gasim fructele de mare la noi in tara... Daca mai punem la socoteala si faptul ca nu sunt proaspete si ca preparatul lor lasa de dorit (calamarul pane zici ca-i guma de mestecat), prefer de o mie de ori sa astept vacanta din Thassos pt a ma "satura" de ele..