Anul acesta am ajuns in Skala Prinos.
Cei de la agenție ne-au recomandat taverna
Zorbas . Am mancat acolo primele doua zile. Mancare buna, servirea destul de rapida. Un avantaj este faptul ca au meniurile si in limba romana. Daca nu e suficient este si un ospatar roman , Gabi, care te poate ajuta sa alegi. A treia zi ne plimbam si asa am facut cunoștință cu Simona de la taverna
Larousse(peste drum de Zorbas). Care este o fata vesela, plina de viata asa ca ne-am mutat cu masa alaturi.
Au mancare buna, diversificata, care se face pe loc(aveti grija ce comandati sa nu asteptati dupa ciorba de peste).
Au o pizza foarte buna, facuta cum trebuie. Apoi supa de pui e ok, ciorba de peste si mai OK
.
Eu am incercat gavross care mi-au placut foarte foarte mult mai ales ca aveau si mujdei(adevarat nu apa chioara).
Am incercat un platou marin care sa dovedit mare(credeam ca nu il terminam) dar l-am ras complet.
Asa am descoperita ca ne place caracatita si midiile si sepia si tot ce este din mare.
Am mancat o dorada superb facuta, si o caracatita a la grec si multe alte lucruri de calitate.
Din pacate nu ne-am dus mai in munte sa incercam si alte specialitati. Ramane pe la anu cand mergem cu masina noastra.
Ne-am propus sa facem poze dar tot timpul am uitat fiind prea preocupați sa degustam ce ni se punea in fata
.
Ca preturi sunt ok(atata vreme cit nu faceti conversia de la 3 euro jumatea de bere in lei). Daca va apucat de conversi nu mai mancati nimic
.
PS: Sunt sanse ca sa nu mai fie Simona la Larousse si la anul întrucât aștepta sa plece in alta țara la munca.