Soţul către soţie:
- Excepţionale ciuperci. De unde ai reţeta?
- Dintr-un roman poliţist.
Maria scrie:[b]Dolmadakia – sarmalute fara carne
teo scrie:nimic.
luata din auchan si "folositi" timpii exact. a iesit exact ca-n carti/emisiuni. tigaia super incinsa, o lingura de ulei de masline, cand fumega arunci carnea in ea si o prajesti exact 3 minute/parte(4 daca e mai groasa-tips: cand vezi bobite de sange ca iasa din ea, ala-i momentul sa o intorci)
iar sosul, in aceeasi tigaie in care ai prajit carnea, foloseste un brandy de calitate(cam 2-3 linguri/bucata de carne) cu care deglasezi tigaia, pui un cub mare de unt, putina sare si piper.
teo scrie:Maria scrie:[b]Dolmadakia – sarmalute fara carne
si care-i diferenta intre dolmadakia si giaprakia ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori