Pagina 3 din 4

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Joi Sep 06, 2018 12:35 pm
de florin04
8-)

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Joi Sep 06, 2018 12:44 pm
de iuliangrecu
florin04 scrie:8-)

Tu și cu Băse (vis-a-vis de whisky) :D

Eu n-am putut niciodată sa-l beau cald, cum zice barbații ăia geniali, pun măcar un cub de gheață, și cu o țigară bineînțeles

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Joi Sep 06, 2018 1:02 pm
de florin04
iuliangrecu scrie:
Eu n-am putut niciodată sa-l beau cald, cum zice barbații ăia geniali, pun măcar un cub de gheață, și cu o țigară bineînțeles

Tine sticla de whiskey la frigider!
Apa din gheata dilueaza aroma.
Din aceasta cauza, eu prefer sa beau ouzo fara gheata (de la frigider).

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Joi Sep 06, 2018 1:03 pm
de iuliangrecu
Nici așa nu degust, e prea rece. Doar palinca o țin, în congelator

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Joi Sep 06, 2018 3:35 pm
de damblagiu
iuliangrecu scrie:Nici așa nu degust, e prea rece.


Si îți e frică să nu faci roșu în gât?

Trimis folosind Tapatalk
Eu, rece de la frigider. În pahar de 40g ras dintr-odată

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Joi Sep 06, 2018 3:40 pm
de iuliangrecu
Parca altfel îi zicea la roșu în gît (tradițional).

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Joi Sep 06, 2018 6:28 pm
de April
Cum?!

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Joi Sep 06, 2018 8:36 pm
de iuliangrecu
April scrie:Cum?!
Speram să nu întrebi asta

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Mar Oct 16, 2018 2:24 pm
de florin04
200 kg de prune grase asteapta de 4 saptamani sa intre la cazan in acest weekend... :mrgreen:

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Mie Oct 24, 2018 11:22 am
de florin04
florin04 scrie:200 kg de prune grase asteapta de 4 saptamani sa intre la cazan in acest weekend... :mrgreen:

A iesit tuica mult peste asteptari, 30 litri la 6 cazane (cazan de 3 galeti/30kg).
Prune de foarte buna calitate, fermentatie aproape completa (90%), obtinut 40-41 grade tarie finala.
Reteta de preparare simpla: 230ml frunte separata, 5 litri miez pastrat si 1 litru codita redistilata la urmatorul cazan.

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Mie Oct 24, 2018 12:27 pm
de iuliangrecu
florin04 scrie:A iesit tuica mult peste asteptari

S-o bem sanatosi!! :wave:

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Mar Feb 12, 2019 5:17 pm
de April
Reci si multe sa fie!

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Sâm Aug 24, 2019 4:28 pm
de teo
Dupe treișpe ore de cârmit, dân mărunțișu făcut la ocazie pă autostradă, miam luat ca ultimu bețîv o cinzeacă și ceva de stins. Nam mai avut bani și dă noimark la pet. Aia mâine!

69489151_10219099420786825_956929833219129344_n.jpg

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Dum Aug 25, 2019 5:31 pm
de teo
Travarica - țuica cu leuștene de la găzdoi. Cică să-i las țoiu în fiecare dimineață că trece el și-mi aduce altu'

IMG_0895.jpeg

Re: Despre tuica si alte rachiuri

Mesaj necititScris: Dum Aug 25, 2019 5:44 pm
de iuliangrecu
teo scrie:Dupe treișpe ore de cârmit, dân mărunțișu făcut la ocazie pă autostradă, miam luat ca ultimu bețîv o cinzeacă și ceva de stins. Nam mai avut bani și dă noimark la pet. Aia mâine!

69489151_10219099420786825_956929833219129344_n.jpg
Cum mă să-i zici la suc, PIPI?