Iatrou Efrosini Rooms - Limenaria

Răspunde


Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.
Zâmbete
:problem: :wave: :thumbup: :thumbdown: :think: :silent: :lolno: :shh: :wtf: :yawn: :sick: :crazy: :clap: :angel: :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :eh: :shifty:
BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este ACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE
Subiect revizuit
   

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: Iatrou Efrosini Rooms - Limenaria

Re: Iatrou Efrosini Rooms - Limenaria

Mesaj de April » Mar Mar 19, 2019 9:38 am

Claudiu scrie:Good evening. Do you have availability for 6 adults and a child of 3 years between 6 and 11 July? And what are the conditions for making the reservation?
Claudiu, pentru rezervare scrie un email la adresa iatrouefrosini@gmail.com si stabilesti direct cu proprietarii.
Referinta: Forum Thassos - pentru o oferta mai buna.

Re: Iatrou Efrosini Rooms - Limenaria

Mesaj de Claudiu » Lun Mar 18, 2019 11:56 pm

Good evening. Do you have availability for 6 adults and a child of 3 years between 6 and 11 July? And what are the conditions for making the reservation?

Iatrou Efrosini Rooms - Limenaria

Mesaj de Publicitate » Mar Dec 12, 2017 6:14 pm

Doriți o cazare în centrul stațiunii Limenaria, la doar 50 m de la plajă? Iatrou Efrosini Rooms - Limenaria va așteaptă!
Ajungând în Limenaria venind din direcția Prinos, faceti dreapta în zona Hotelului Triada și conduceți spre țărm, apoi faceți stânga înainte de pod și veți ajunge la Iatrou Efrosini Rooms.
1.jpg
banner.jpg
2.jpg

Dispunem de cinci camere situate la etajul al doilea. Camerele sunt mici, cu mobilier din lemn și sunt perfecte pentru cupluri. Toate camerele au două paturi de o persoana, frigider, baie, A / C, TV și balcon cu vedere laterală la mare. O camera are mobilier mai vechi și baie in afara camerei, dar baia poate fi utilizată doar de către oaspeții găzduiți în aceasta camera.
3.jpg
5.jpg
4.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

Bucătăria este la același etaj și este comuna - o bucătărie pentru cinci camere. Este echipata doar pentru pregătirea micului dejun sau a unei mese rapide.
Nu există tigăi sau cratițe pentru a găti.

Desi nu dispunem de parcare privată, se gasesc întotdeauna spatii libere, pentru a parca gratuit în apropiere.

Iatrou Efrosini Rooms este o alegere excelentă dacă doriți să vă aflați în centru și aproape de plajă, restaurante, baruri, supermarketuri și taverne.
De asemenea, este o alegere excelentă ca bază pentru vizitarea insulei, Limenaria fiind în sudul insulei și aproape de plajele populare și frumoase. Această cazare este situata la numai 5 kilometri de Potos, o alta zona de interes.
Localizare:
https://www.google.ro/maps/place/IATROU ... 24.5728822
Pentru rezervari Iatrou Efrosini Rooms, Limenaria - Thassos:
email: iatrouefrosini@gmail.com
tel: +30 6944753595

Sus